Weleda Pregnancy and Lactation mellbimbó balzsam

Weleda Pregnancy and Lactation mellbimbó balzsam
Weleda Pregnancy and Lactation mellbimbó balzsam
25 g
5 520Ft

22 080,00Ft / 100 g, áfával
Kód: WEL02182 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

Leírás Weleda Pregnancy and Lactation
Tulajdonságok

A Weleda pontosan tisztában van azzal, hogy az anyukáknak mire van szükségük. Ezért szülészeti asszisztensek és gyógyszerészek együttműködésével megalkotta a Weleda Pregnancy and Lactation mellbimbó ápoló balzsamot. Tisztán természetes összetétele védelmet nyújt a fájó és kirepedezett mellbimbónak, és a szoptatás teljes időtartama alatt gondoskodik az ápolásáról.

Tulajdonságai:

  • a balzsam védi és regenerálja a kidörzsölődött mellbimbót és a bimbóudvart
  • hatékonyan hidratálja az érzékeny bőrt és támogatja megújulását
  • nagy gyakoriságú szoptatás előtti és utáni használatra is megfelelő
  • parfüm- és illóolajmentes

Összetétele:

  • orvosi körömvirág – mérsékli a bőr irritáltságát
  • méhviasz – táplálja a bimbóudvar területét
  • növényi olajok
  • lanolin

Alkalmazása:
Várandósság idején, szülés előtt 6-8 héttel, hordja fel a balzsamot a mellbimbókra és a bimbóudvarokra. Kíméletesen masszírozza be. Szoptatás után szárítsa meg a mellbimbót és a bimbóudvar kirepedezésének megakadályozására kenjen szét rajta kis mennyiségű balzsamot. A következő szoptatás előtt nem kell letörölnie a krémet. Használja bármikor, amikor szüksége van rá. Sportolás előtt vigye fel a kidörzsölődésre érzékeny helyekre.

Tulajdonságok

Konzisztencia
balzsam
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
regenerálás

Weleda a márkáról

A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

Értékelés Weleda Pregnancy and Lactation