Weleda Jardin de Vie Agrume

eau de parfum nőknek 50 ml

Weleda Jardin de Vie Agrume eau de parfum nőknek 50 ml
50 ml

Kód: WEL1413 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Weleda Jardin de Vie Agrume
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Weleda Jardin de Vie Agrume parfüm leírása

A vidám Weleda Jardin de Vie Agrume parfüm az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkolja magát be Ön is ebbe az illatba, és a hangulata egész nap remek lesz!

  • citrus illat
  • friss illat
  • édes illat
  • optimista nőnek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
mandarin
Szív
ylang-ylang
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Weleda a márkáról

A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

Értékelés Weleda Jardin de Vie Agrume

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!