Ugrás a fő tartalomhoz

Wahl

Wahl

Wahl – minőségi és professzionális készülékek és trimmelők. A Wahl Clipper Corporation márka mindent felkínál a haj- és szakállápoláshoz. Az amerikai társaság vezető szerepet tölt be a professzionális és otthoni haj- és szakállápolásban.

 

A márka hagyománya az eszközök kézműves kivitelezésében és minőségében rejlik. A Wahl márkájú termékek erőssége a penge kialakításában rejlik, amely nem préselt, hanem tömör acélból gondosan megformázott, ezáltal biztosítja a maximális pontosságot és tartósságot.

Az Illinois állambeli Sterling városban székelő társaságot 1919-ben Leo J. Wahl alapította, aki még ugyanebben az évben bemutatta az első elektromos hajvágógépet. Idővel a márka további újításokkal állt elő, mint például a Groomsman trimmelővel, a világ első akkumulátoros szakállvágójával és az első olyan trimmelővel, amelyet közvetlenül űrbeli használatra terveztek a NASA űrhajósai számára.

A Wahl Clipper Corporation társaság a professzionális szépség- és fodrászszalonok számára készült személyápolási berendezések és termékek globális piacvezetője. Akár szakállvágót, akár mellszőrzet ápolására szolgáló többfunkciós trimmelőt keres, a Wahl márkával nem tévedhet.

Mindenképpen említést érdemel a Wahl Aqua Shave borotválkozó készülék, a Wahl Color Pro hajnyírógép, eltérő színű fésűtartozékokkal, vagy az otthoni ápolás megbízható segítője, a Wahl Home Pro 300 hajnyírógép.  

teljes szöveg szöveg elrejtése