Vivienne Westwood Boudoir

eau de parfum nőknek 30 ml

10×
Vivienne Westwood Boudoir eau de parfum nőknek 30 ml
Vivienne Westwood Boudoir eau de parfum nőknek 30 ml
30 ml

Kód: VIW0005 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Vivienne Westwood Boudoir
30 ml

Vivienne Westwood Boudoir parfüm leírása

A Vivienne Westwood Boudoir csábító női virágillat. Sugározza az érzékiség és a nőies vonzerő egyedi, rózsás auráját! Egyetlen parfüm sem tudja úgy csigázni környezete figyelmét, mint a Boudoir. Szembetűnő, arany kupakú üvegcséje tökéletesen jellemzi magát az illatot. Oly egyedi és oly édes - csak a legfinomabb virágok és drága eszenciák illatkompozíciója lehet. Engedjen a csábítás varázsának és váljon, mintegy varázsütésre, életörömöt és Vivienne Westwood bódító illatát sugárzó dívává!

A narancsvirág gyengéd akkordját aldehid emeli ki, majd bergamott és jácint teszi valóban szikrázóvá. Ezután az elegáns jázmin és török rózsa lépnek színre, nárcisz és szegfű kíséretében. Végül a nőszirom, ceyloni árvacsalán, szantálfa és cibet finom, egyedi fátyla terül szét testén melegségesen, s kényezteti intenzív, érzéki illatával hosszú időn keresztül.

Vivienne Westwood, a vakmerő divattervezőnő üde csobogást hozott a divat iparának állóvizébe. Inspirációt a punk irányzatból merít, melyet modelljeiben éppúgy megjelenít, mint illataiban. Ha az Ön kötetlen, játékos lelke valami teljesen egyedire vágyik, Vivienne Westwood parfümei egyenesen az Ön szemléyiségéhez szólnak. A Vivienne Westwood Boudoir csodásan érzéki, csábító illat, mégsem az elegáns dámák, vagy a csipkés hercegnők parfüme. Tökéletesen csak az igazi, vad szépségeken ragyog fel, akiket nem elégít ki holmi klasszikus, sápatag parfüm. Szikrázzon egyedi stílusa a Boudoir parfüm segítségével, és Ön mindig különleges marad!

Összetétel

Fej
aldehidek, bergamott, jácint, virágos tónusok
Szív
jázmin, nárcisz, rózsa, szegfű
Alap
nőszirom, pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
chypre, virágos

Vivienne Westwood a márkáról

A világhírű márka alapítója "a punk első asszonyának" hívott Vivienne Westwood angol divattervező nevét viseli. Épp ebből a zenei- és életstílusból merít ugyanis gyakran ihletet. Modelljei merészek, provokatívak, eredetiek és nagyon szexisek.

Ugyanez mondható el Vivienne parfümjeiről, testápolóiról és egyéb kozmetikai készítményeiről is. A Vivienne Westwood kínálatában például az Alice Csodaországban című, híres történet inspirálta kollekciót is találhatunk, amely a „Naughty Alice“, a „Cheeky Alice“ vagy a „Flirty Alice“ termékeket tartalmazza.

Vivienne Westwood parfümjei megalkotásában a Coty társasággal működik együtt. Külön említést érdemel a „Let It Rock“ illat. A Let It Rock annak a legendás butiknak az eredeti neve, melyet Vivienne Malcolm McLarennel (zenész és a Sex Pistols együttes menedzsere) együtt nyitott annak idején, Londonban, a King's Road 430 alatt. Az összes illatban egy valami közös - Vivienne extravagáns dolgokhoz való vonzódását tükrözik.

Amennyiben Ön magabiztos, ambiciózus, és pontosan tudja, hogy mit akar elérni az életben, a Vivienne Westwood kézenfekvő választás. Vivienne a Brit Birodalmi Rend birtokosa, és szülőhazájában ismételten elnyerte az év tervezője címet.

A Vivienne Westwood termékek elsősorban az ambiciózus nőknek valók, aki nem érik be kevéssel, és hasonlóan fényes karrierre vágynak. A Vivienne Westwood márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik merészek, nem konvencionálisak, közel állnak a punk kultúrához, valamint erős és igazán kivételes illatokat keresnek.

Értékelés Vivienne Westwood Boudoir

Új értékelés hozzáadása

5.0
10 értékelés
10
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás