Vita LiberataTanning applikációs kesztyű

4×
Vita Liberata Tanning applikációs kesztyű
Vita Liberata Tanning applikációs kesztyű
2 280Ft

2 280,00Ft / 1 db, áfával
Kód: VTL01942 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Vita Liberata Tanning

A Vita Liberata Tanning applikációs kesztyű megkönnyíti az önbarnító készítmények használatát, hibátlan eredményt biztosít, és megvédi a kezét a véletlen elszíneződéstől.

Tulajdonságai:

  • biztosítja a készítmények egyenletes szétkenését
  • védi a tenyeret az elszíneződéstől
  • arcra és testre való használatra is alkalmas
  • kézzel kimosható és ismételten használható

Anyaga:

  • extra finom szál

Használata:
Vigye fel az önbarnító készítményt közvetlenül az applikációs kesztyűre, majd egyenletesen kenje szét a testén. Minden egyes használat után alaposan mossa ki.

Vita Liberata a márkáról

Szenvedélye az egészséges, napbarnított bőr. Ne álljon ellen az önbarnítás jelenségének. Mivel a Vita Liberata a nemcsak a szem, de a tapintás számára is szép bőr elérését célozza meg, ezért az ápoló kozmetikumokhoz az önbarnítást is hozzárendelte. Gondoskodjon ön is a Vita Liberata termékekkel kényelmesen otthon a természetes megjelenésű barnaságáról, ráadásul az egyedülálló Odor Remove™ technológiának köszönhetően teljesen szagmentesen.

A termékek összetételében a természetes és szabadalmaztatott szerves kivonatok a kulcsfontosságúak. A Vita Liberata önbarnító kozmetika elsőként állt elő ilyenfajta abszolút nem mérgező termékkel és ezzel összekapcsolta az innovációt a természet iránti etikus hozzáállással. Ennek is köszönhető, hogy a márka az egész világon meghódította a hírességeket. Például Gwyneth Paltrow, Rita Ora vagy Elie Goulding is az ő termékeit használja.

A Vita Liberata Fabulous színezett önbarnító krém és hab nemcsak egészségesen napbarnított megjelenést kölcsönöz a bőrének, de bársonyos selymességét és tartós hidratálását is garantálja. A Vita Liberata önbarnító spray szintén segíti a tökéletes bronz árnyalat elővarázsolását, aminek köszönhetően a lába még a téli vigadalmakon is úgy fog kinézni, mintha éppen a nyári szabadságáról tért volna vissza. A Vita Liberata Phenomenal gyorsan száradó, innovatív termékei pedig akár 3 hétre is szép barnává teszik a bőrt!

Értékelés Vita Liberata Tanning4