Vita Liberata Rapid önbarnító hab azonnali hatással

Vita Liberata Rapid önbarnító hab azonnali hatással
Vita Liberata Rapid önbarnító hab azonnali hatással
Light -> Dark 100 ml

Kód: VTL01926 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Vita Liberata Rapid
Tulajdonságok

Az azonnali hatású Vita Liberata Rapid önbarnító hab lehetővé teszi, hogy pontosan a vágyainak megfelelő barnaságot kapja meg a bőre.

A bőr már 1 óra hatás után enyhén napbarnított lesz, 2 óra után közepesen bronzos barnaságot kap, és 3 óra elteltével intenzív sötétbarnára barnult bőrrel dicsekedhet.

Tulajdonságai:

  • elvárt napbarnított megjelenést ad a bőrnek
  • intenzív hidratálást nyújt a bőrnek
  • nagyon gyorsan szárad

Összetétele:

  • „choose your shade“ technológia – szabályozza a lebarnulás árnyalatát
  • Moisture Locking rendszer – 72 órán keresztül hidratálja a bőrt
  • Flash Dry™ technológia – biztosítja a készítmény gyors száradását
  • parfüm- és alkoholmentes

Alkalmazása:
Tiszta és exfoliált bőrre alkalmazza. Az applikációs kesztyű segítségével kenje szét körkörös mozdulatokkal egyenletesen a bőrén. A kívánt barnaság intenzitásától függően hagyja 1-3 órán keresztül hatni. Alkalmazása előtt ne használjon hidratáló készítményeket.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Vita Liberata a márkáról

Szenvedélye az egészséges, napbarnított bőr. Ne álljon ellen az önbarnítás jelenségének. Mivel a Vita Liberata a nemcsak a szem, de a tapintás számára is szép bőr elérését célozza meg, ezért az ápoló kozmetikumokhoz az önbarnítást is hozzárendelte. Gondoskodjon ön is a Vita Liberata termékekkel kényelmesen otthon a természetes megjelenésű barnaságáról, ráadásul az egyedülálló Odor Remove™ technológiának köszönhetően teljesen szagmentesen.

A termékek összetételében a természetes és szabadalmaztatott szerves kivonatok a kulcsfontosságúak. A Vita Liberata önbarnító kozmetika elsőként állt elő ilyenfajta abszolút nem mérgező termékkel és ezzel összekapcsolta az innovációt a természet iránti etikus hozzáállással. Ennek is köszönhető, hogy a márka az egész világon meghódította a hírességeket. Például Gwyneth Paltrow, Rita Ora vagy Elie Goulding is az ő termékeit használja.

A Vita Liberata Fabulous színezett önbarnító krém és hab nemcsak egészségesen napbarnított megjelenést kölcsönöz a bőrének, de bársonyos selymességét és tartós hidratálását is garantálja. A Vita Liberata önbarnító spray szintén segíti a tökéletes bronz árnyalat elővarázsolását, aminek köszönhetően a lába még a téli vigadalmakon is úgy fog kinézni, mintha éppen a nyári szabadságáról tért volna vissza. A Vita Liberata Phenomenal gyorsan száradó, innovatív termékei pedig akár 3 hétre is szép barnává teszik a bőrt!

Értékelés Vita Liberata Rapid