Vita Liberata Illuminaze

fényesítő bronzosító

Vita Liberata Illuminaze fényesítő bronzosító
Vita Liberata Illuminaze fényesítő bronzosító
árnyalat Light 30 ml
11 800Ft

Kód: VTL01940 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
Vita Liberata Illuminaze
árnyalat Light 30 ml | 11 800Ft

Vita Liberata Illuminaze termékleírás

Az élénkítő bronzosító fiatal és ragyogó megjelenést ad az arcának, egyben fokozza a természetes szépségét.

Tulajdonságai:

  • ápolja az arcbőrt, és javítja a minőségét
  • hidratál, élénkít és nyugtat
  • támogatja az arcbőr elasztikusságát
  • lassítja az arcbőr öregedési folyamatát

Összetétele:

  • panthenol B5 provitaminnal – enyhíti az irritációt
  • makadámia olaj – ránctalanító hatású, és erősíti az arcbőrt
  • Advoganic™ technológia – lassítja az öregedés folyamatát
  • Moisture Locking rendszer – 72 órán keresztül hidratálja a bőrt
  • alkohol- és parfümmentes

Alkalmazása:
Hidratált arcbőrre alkalmazza. Az ujjaival vigye fel apró pöttyökben az egész arcára. Ezután egyenletesen kenje szét ugyanúgy, mint egy alapozót.

Vita Liberata a márkáról

Vita Liberata kozmetika | Vita Liberata – az ideális napozás élménye. A Vita Liberata fényűző önbarnító és bőrápoló termékeket készítő márka, mely újítónak és szakértőnek számít ezen a területen. Nagyon különleges többek között abban, hogy természetes és organikus összetevőket alkalmaz.
A Vita Liberata márkát 2003 – ban alapította az ír származású Alyson Hogg, aki egy nagyon aktív hölgy, sokrétű tapasztalatokkal. Többek között televíziós híradásban építgette karrierjét, de foglalkozott például politikával vagy a vendéglátóiparban is tevékenykedett. A széles látóköre, üzleti tehetsége és szenvedélye gazdagítani a nők életstílusát a legjobb kozmetikai termékekkel tette lehetőve, hogy egy olyan márkát hozzon létre, mely nagy vihart kavart a szépségápolásban.
A Vita Liberata márka az önbarnító termékek és technológiák terén is több elsőséget kebelezett be. 2007 -ben általa jelentek meg az első illatmentes önbarnító készítmények – az Odour Remove különleges technológiának köszönhetően. A Vita Liberata 2011 -ben a világ legelső nem toxikus márkája lett az önbarnító termékeket illetően.
A Vita Liberata legújabb újítása a "pHenomenal 2-3 Week Tan", mely termék a világ  leghosszabb ideig tartó önbarnító készítménye. A pHenomenal kapható gyorsan száradó hab és mélyen hidratáló testápoló tej formájában. Ezek a termékek azonnali hitté váltak az egész világon, megszólított olyan hírességeket, mint Gwyneth Paltrow, Sophia Vegara vagy Kelly Brook.
A Vita Liberata termékeit már több mint húsz államban forgalmazzák világszerte, melyeket a minőségüknek, megújult technológiájuknak és tisztaságuknak köszönhetően más hírességek is  megkedveltek.  Jaimie Hilfiger, Sophie Anderton, Kris Smith, Alexandra Burke vagy az One Direction együttes is szívesen használja a különleges és valóban fényűző Vita Liberata márka termékeit.
Természetes, organikus és hiteles biotermékekből álló összetevőknek, a fent említett újításoknak és speciális Moisture Lock hidratáló technológiának köszönhetően képes a márka  olyan önbarnító termékeket készíteni, melyek táplálják a bőrt és természetes napbarnított hatást biztosítanak, melyek 4x tartósabbak, mint más önbarnító készítmények.
A Vita Liberata széleskörű megoldást kínál az otthoni és professzionális önbarnításhoz, termékei alkalmasak a különféle típusú és árnyalatú bőrre, minden használatnál biztosítják a lehető legjobb élményt és hatást.
„Amikor az emberek használják a mi önbarnító készítményeinket, akkor a nyaralás örömteli élményei juttnak eszébe: tündöklően egészségesnek látszó bőr, kék égbolt és napfény. Ezeket az érzéseket nem zavarja kellemetlen illat, ragadós és foltos bőr … Ez éppen az, amit a Vita Liberata jelent – szabad élet.” (Alyson Hogg, a Vita Liberata társaság alapítója)