Ugrás a fő tartalomhoz

A felvitel folyamata nagyon egyszerű:

1. lépés
ELŐKÉSZÍTÉS
A barnulási rutin első számú és legfontosabb lépése a felkészülés. Képzelje el azt, hogy bőre egy művész vászna, fontos, hogy megfelelően felkészüljön, hogy a lehető legkifogástalanabb eredményt nyújtsa. Kezdje bőrradírozással egy olajmentes testradírral, különös figyelmet fordítva a száraz területekre, például a könyökre és a térdre. Miért válasszon olajmenteset? Az olajos termékek maradványai gátat képeznek a bőr felszínén, megakadályozva ezzel azt, hogy tökéletes eredményt érjen el. Bőrradírozás után távolítsa el a nem kívánt szőrszálakat, és tartsa tisztán a bőrt, barnulás előtt eltávolítva a hidratálókrémet, testápolótót vagy parfümöt annak felületéről. 

2. lépés
Napbarnította arc
Csak adjon a szokásos éjszakai bőrápolójához néhány cseppet Face Serum szérumunkból, és ébredjen természetesen ragyogó arcbőrrel. A szérum önálló felvitelével fokozhatjuk a napbarnított hatást. Minél több csepp, annál több ragyogás!

3. lépés
Önbarnító testápolás
Díjnyertes termékcsaládunkban különféle tonizált és normál önbarnító készítmények, valamint sminktermékek találhatóak, amelyek közül bármilyen bőrtípusra megtaláljuk a megfelelőt. A testre való önbarnító krémek használata során ne feledkezzen meg precíz, kétoldalas kesztyűnk használatáról sem. Ha valaha is kételkedett benne, hogy az applikációs kesztyű valóban szükséges, mi, az önbarnítás szakértőiként, egyértelműen mellette tesszük le a voksunkat!

4. lépés
Hagyjuk, hogy az önbarnító kifejtse hatását, és ébredjünk ragyogó bőrrel
A barnító készítmények a legjobb eredményt a felvitel után legalább hat órával nyújtják. Ezalatt kerüljük a vízzel való érintkezést, és lehetőleg ne izzadjunk, mert mindkét tényező befolyásolhatja a termékek működését, és egyenetlen megjelenést eredményezhet.

5. lépés
Az utolsó simítások
Amint sikerült elérnünk a tökéletes bronzszínt, eljött az utolsó simítások ideje, amelyek biztosítják a test vagy az arc hibátlan megjelenését. Azonnali hatásra lenne szüksége? Használja a Beauty Blur tökéletesítő hatású készítményt primerként vagy önállóan, hogy a bőr alapozó nélkül is szépen ragyoghasson. A testre való Body Blur pedig biztosítja a tökéletesen ragyogó bőrt, amely készen áll, hogy megjelenjen a fotósok keresőjében.

6. lépés
Tegyük tartóssá a barnaságot
Szeretné, ha barnasága még tartósabb lenne? Használja a fokozatosan barnító Fabulous Gradual Tanning Lotion hidratáló, önbarnító testápolót, vagy vigye fel a Moisture Boostot, amely színező hatás nélkül is hidratálja a bőrt.