Victoria's SecretPure Seduction Sunkissed parfümözött spray a testre hölgyeknek

1×
Victoria's Secret Pure Seduction Sunkissed parfümözött spray a testre hölgyeknek
Victoria's Secret Pure Seduction Sunkissed parfümözött spray a testre hölgyeknek
250 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: VIS04493

A gondtalan nyárra emlékeztet a Victoria's Secret Pure Seduction Sunkissed parfümözött spray illata. Kellemes, nőies illatba burkolja viselőjét, hosszantartó frissesség érzetet biztosít, és selymesen simává varázsolja bőrét. Könnyed textúrája gyorsan felszívódik, spray applikátorjának köszönhetően pedig bármikor használhatja.

Tulajdonságok:

  • bársonyosan simává varázsolja a bőrt
  • kiemeli viselője természetes varázsát
  • könnyed, gyorsan felszívódó textúra
  • kellemes, nőies illatba burkolja
  • puha tapintásúvá teszi a bőrt

Használata:
Tiszta, száraz bőrre vigye fel, lehetőleg zuhanyzás vagy fürdés után.

Összetétel

összetétel
guave, tiaré virág
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.