Victoria's SecretMulti Set ajándékszett II. hölgyeknek

Victoria's Secret Multi Set ajándékszett II. hölgyeknek
Victoria's Secret Multi Set ajándékszett II. hölgyeknek

Kód: VIS04981 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Pure Seduction testápoló spray 75 ml + Agua Kiss testápoló spray 75 ml + Love Spell testápoló spray 75 ml + Velvet Petals testápoló spray 75 ml

Leírás Victoria's Secret Multi Set
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Victoria's Secret Multi Set parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • egyedülálló alkalom arra, hogy a kedvelt márka többi illatát is ki lehessen próbálni
  • friss illat meleg időre
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Pure Seduction testápoló spray 75 ml
  • Agua Kiss testápoló spray 75 ml
  • Love Spell testápoló spray 75 ml
  • Velvet Petals testápoló spray 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Multi Set