Victoria's SecretRush testápoló tej hölgyeknek

Victoria's Secret Rush testápoló tej hölgyeknek
Victoria's Secret Rush testápoló tej hölgyeknek
Spóroljon
5 980Ft

Spóroljon 27%
236 ml
4 310Ft

Raktáron | 1 826,27Ft / 100 ml, áfával | Kód: VIS0861
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Csábító illat és csodásan puha bőr. Mindezt biztosítja a Victoria's Secret Rush testápoló tej hölgyeknek. Könnyed textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros filmet maga után. Kiegészíti az azonos nevű eau de toilette illatát és csodásan puha tapintásúvá eszi bőrét.

Tulajdonságok:

  • a testápoló spray-el együtt remek ajándék
  • puha tapintásúvá és simává teszi bőrét
  • kellemes illatot kölcsönöz bőrének
  • az illattal együtt tökéletes ajándék

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a tiszta bőrre, amennyiben lehetséges tusolás vagy fürdés után. Jól masszírozza be.

Összetétel

Konzisztencia
tej

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.