Victoria's Secret Romantic testápoló spray hölgyeknek

3×
Victoria's Secret Romantic testápoló spray hölgyeknek
Victoria's Secret Romantic testápoló spray hölgyeknek
250 ml
5 870Ft

2 348,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VIS0860 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Victoria's Secret Romantic

Vegye magát körbe vonzó aurával, amely garantáltan vonzza majd a kiszemelt urat. A hölgyeknek készült Victoria‘s Secret Romantic testspray az elbűvölő virágos illatával tökéletesen kiegészíti az Ön természetes szépségét. Élvezzen ki minden pillanatot szerelemmel a szívében.

  • szenvedélyes, virágos aroma
  • felkelti a környezetében levő férfiak érdeklődését
  • mindig kellemesen felfrissít

Az illat összetétele
Az illatkompozícióban a rózsa és a frézia gyengéd virágai találkoznak egyedülálló harmóniában az érzéki pézsmával. A kompozíció nagyon nőiesen hat, egyúttal frissítő benyomást kelt, így valóban minden pillanatot kellemessé tesz. A Victoria‘s Secret Romantic illatfelhője már az első találkozáskor a kedvencévé válik.

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Romantic2