Victoria's SecretMango Temptation testápoló spray hölgyeknek

4×
Victoria's Secret Mango Temptation testápoló spray hölgyeknek
Victoria's Secret Mango Temptation testápoló spray hölgyeknek
250 ml

Kód: VIS0854 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Leírás Victoria's Secret Mango Temptation
Összetétel

Kellemes gyümölcsös, virágos illatot rejt flakonjában a Victoria's Secret Mango Temptation testápoló spray hölgyeknek. Mangó illatával elvarázsolja, bőrét pedig csodásan simává és puha tapintásúvá teszi. Ideális választás fürdés vagy zuhanyzás után, hiszen hosszantartó frissesség érzetet biztosít.

  • friss illat melegebb időjáráshoz
  • gyümölcsös illat
  • érzéki nőknek

Illat összetétele
Gyümölcsös illatában a frissítő, lédús, édeskés mangó dominál. Kellemes felfrissülés, főként melegebb időjárásban és egész nap kellemes illatba burkolja majd. A Mango Temptation nem csak csodás illatú, bőrét is igazán puhává varázsolja. Ideális választás könnyed felfrissüléshez bármikor a nap folyamán.

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Mango Temptation2