Victoria's Secret Fantasies Blush testápoló tej hölgyeknek

3×
Victoria's Secret Fantasies Blush testápoló tej hölgyeknek
Victoria's Secret Fantasies Blush testápoló tej hölgyeknek
236 ml

Kód: VIS1219 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Victoria's Secret Fantasies Blush
Összetétel

Tápláló hidratáció és csábító illat. A Victoria's Secret Fantasies Blush testápoló tejbe könnyű beleszeretni. Könnyed, kellemes textúra amely gyorsan felszívódik. Ideális fürdés vagy zuhanyzás után. Kellemes, csábító illatba burkolja testét.

Tulajdonságok:

  • grapefruit és magnólia fissítő illatkombinációja
  • hidratálja a bőrt és puha tapintásúvá teszi
  • kellemes állagú testápoló hölgyeknek
  • gyorsan felszívódik

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet a tiszta bőrre, amennyiben lehetséges tusolás vagy fürdés után. Jól masszírozza be.

Összetétel

Konzisztencia
tej

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Fantasies Blush3