Victoria's SecretBombshell Seduction Eau de Parfum hölgyeknek

Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum hölgyeknek
Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
33 650Ft

Spóroljon 8%
100 ml
30 790Ft

Raktáron | 30 790,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: VIS01816
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Misztikus és részegítő. Ilyen a női Victoria’s Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum, melynek csábító, virágos fátyla második bőrévé válik. Támogassa vonzerejét, tapasztalja meg az igazi ellenállhatatlanságot.

  • csábító, virágos-keleties illat
  • a Bombshell illatkollekcióba tartozik
  • 2018-ban került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum a nyitányában a fehér bazsarózsa varázslatos, virágos esszenciájával bűvöli el. Később csatlakozik hozzá a zsálya érzékisége és lágy kesernyéssége, mely még erőteljesebbé teszi az Ön vonzerejét. A Victoria‘s Secret Bombshell Seduction selymesen pézsmás alapillata pedig ellenállhatatlanul melengető nyomot hagy a bőrén, ami hosszú időre bevésődik azok gondolatába, akik érezték az Ön illatát.

Összetétel

összetétel
pézsma, zsálya, tubarózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.