Victoria's SecretAngel Gold Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Victoria's Secret Angel Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Victoria's Secret Angel Gold Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: VIS1022 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Victoria's Secret Angel Gold
Összetétel

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. A Victoria's Secret Angel Gold eau de parfum bármikor érzéki, kifinomult illatba burkolja, amikor úgy érzi, hogy tündökölni akar. Kellemes, gyümölcsös illata igazán frissítő, és ideális mindennapi társ.

  • mindennapi viseletre alkalmas illat
  • gyümölcsös-virágos illat
  • magabiztos nőknek

Illat összetétele
Az érzéki üde bergamott azonnal felkelti figyelmét a Victoria's Secret Angel Gold eau de parfum illatában. Harmonikusan társul hozzá a gardénia romantikus illata, amely egy csodás virágos kertbe repíti. Érzéki az illat alapja is, hiszen legtovább bőrén a csábító pézsma illata marad meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Angel Gold