Vichy Pureté Thermaletápláló tisztító balzsam

Vichy Pureté Thermale tápláló tisztító balzsam
Vichy Pureté Thermale tápláló tisztító balzsam
200 ml
4 990Ft

Kód: VCH2116 | Raktáron
1

Kosárba téve

Vichy Pureté Thermale tápláló tisztító balzsam
| 1 db | 4 990Ft
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 09. 25.
Személyes átvétel
szerda 2019. 09. 25.

Vichy Pureté Thermale termékleírás

Tulajdonságok:

  • táplálja az arcbőrt

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny
Hatás
Nyugtatás
Konzisztencia
tej

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

Értékelés Vichy Pureté Thermale