Vichy Normaderm

korrektor problémás és pattanásos bőrre

Vichy Normaderm korrektor problémás és pattanásos bőrre
Vichy Normaderm korrektor problémás és pattanásos bőrre
Vichy Normaderm korrektor problémás és pattanásos bőrre
0,25 g
3 590Ft

Kód: VCH0203 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Vichy dermokozmetikumot legalább 7481 Ft értékben és egy 15 ml-es nappali krémet adunk ajándékba.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Bőrprobléma alapján
akné és problémás bőr
Konzisztencia
fedő korrektor
Kor
minden korosztálynak

Vichy A márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

Menu