Vichy Neovadiol Compensating Complex

kozmetika szett I.

Vichy Neovadiol Compensating Complex kozmetika szett I.
Vichy Neovadiol Compensating Complex kozmetika szett I.
Sérült csomagolás
8 630Ft

Kód: VCH07585 | 2 db a raktáron

Kicsomagolatlan, új termék 100% tartalommal, aminek csak a csomagolása sérült.

A szett tartalma: Neovadiol Compensating Complex Advanced Replenishing Care 50 ml + Pureté Thermale One Step Cleansing Micellar Solution 3 in 1 30 ml + Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster 5 ml

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 05. 28.
Személyes átvétel
kedd 2019. 05. 28.
Vichy Neovadiol Compensating Complex
| 8 630Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
érzékeny, kevert, normál
Kor
érett bőr
Mikor használatos
nappal
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.