Skip to main content

VichyMineral Masks tisztító agyagos arcmaszk

1×
Vichy Mineral Masks tisztító agyagos arcmaszk
Vichy Mineral Masks tisztító agyagos arcmaszk
75 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: VCH2984
Ajándék az Ön számára
Legalább 10 500 Ft értékű Vichy rendelés esetén, a Vichy Liftactive Collagen Specialist Nuit éjszakai krém 15 ml-es kiszerelésével ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Ismerkedjen meg a francia vulkánok mélyén született, ásványi anyagokban bő vulkanikus víz hatásaival! Kaolinnal, bentonitagyaggal és Aloe verával társítva tökéletes kombinációt alkot az Ön arcbőre számára. A Vichy Mineral Masks tisztító agyagos arcmaszk eltávolítja az arcbőr szennyeződéseit és a felesleges zsírosságot is, véd a káros hatások ellen és csodásan selymessé teszi a bőrt.

Tulajdonságai:

  • eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket és a felesleges zsírosságot
  • megerősíti az arcbőrt, és megvédi a káros hatásoktól
  • tisztítja a pórusokat, és szabályozza a túlzott csillogást
  • hidratálja és megnyugtatja a bőrt
  • selymessé és finommá teszi az arcbőrt

Összetétele:

  • Vichy vulkanikus víz – a francia vulkánok mélyén született, 15 ásványi anyagot tartalmaz, megerősíti a bőr védőrétegét, védi az olyan káros külső hatásoktól, mint az UV-sugárzás vagy a szennyeződések
  • kaolin és bentonit agyag – felveszik a felesleges faggyút és a szennyeződéseket
  • Aloe vera – hidratálja és megnyugtatja az arcbőrt
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Vigye fel a pakolást az arcbőrre, és hagyja 5 percen át hatni. Ezután meleg vízzel alaposan öblítse le. Soha ne hagyja teljesen megszáradni a pakolást, nehogy kiszárítsa a bőrét.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny, zsíros, kevert
Hatás
Tisztítás

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.