Vichy Idéalia tónusegyesítő BB krém a bőr tökéletlenségeire SPF 25

Vichy Idéalia tónusegyesítő BB krém a bőr tökéletlenségeire SPF 25
Vichy Idéalia tónusegyesítő BB krém a bőr tökéletlenségeire SPF 25
árnyalat Medium 40 ml

Kód: VCH1250 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Vichy Idéalia termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Vichy Idéalia Idéalia BB krém hidratálja az arcbőrt, egységesíti a színtónusokat, és az arcát természetesen megszépíti.

Tulajdonságok:

  • könnyű sminkként szolgál
  • napsugárzás elleni védelmet nyújt
  • szükséges mértékben hidratálja az arcbőrt
  • világosítja az arcbőrt

Használata:
Vigye fel a BB krémet a tiszta arcbőrére.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age, highlighter
Nap elleni védelem
SPF
Tonizáló krém típusa
BB krém

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

Értékelés Vichy Idéalia