Vichy Dercos Neogenic

kúra a haj megújulásáért

8×
Vichy Dercos Neogenic kúra a haj megújulásáért
Vichy Dercos Neogenic kúra a haj megújulásáért
Vichy Dercos Neogenic kúra a haj megújulásáért
Vichy Dercos Neogenic kúra a haj megújulásáért
28x6 ml

Kód: VCH1141 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Vichy Dercos Neogenic kozmetika leírása

Leírás:
A Vichy Dercos Neogenic hajkúra segíti az őssejtek működését a haj megújításában. A hajkúra speciálisan úgy volt kifejlesztve, hogy megakadályozza a kollagén megkeményedését, és ezzel megőrizze a hajgyökeret körülölelő szöveteket. Így a hajgyökér erősebben beépül a bőrbe. A Dercos Neogenic hajkúra legfőbb hatóanyaga a Stemoxydine molekula, mely megfelelő környezetet biztosít az őssejtek helyes működéséhez, melyek a szőrtüszőben helyezkednek el, valamint segítséget nyúlt az újraaktiválásukban. A Dercos Neogenic hajkúra fő célja, hogy a hajtüsző új hajat képezzen. A Dercos Neogenic hajkúra 6ml –es egyszer használatos kapszulákat tartalmaz, melyet 3 hónapon keresztül ajánlott használni. A csomagolás részét képezi az ergonómiai masszázs applikátor, mely effektíven segít a hatékony készítményt felvinni a fejbőrre. A Vichy Dercos Neogenic készítmény állaga finom, nem tapadós és nem befolyásolja a frizuráját. A kúra nagyon gyorsan beszívódik, hipoallergén és nem tartalmaz parabéneket. A készítményt használhatják nők és férfiak egyaránt.

Hatása:

  • meggátolja a kollagén megkeményedését
  • újraaktiválja az őssejteket
  • aktiválja a hajszemölcsöt

Hatóanyagok:

  • 5% stemoxydine - megfelelő környezetet biztosít az őssejtek helyes működéséhez, és egyidejűleg segíti a hajnövekedést.

Hajtípus:
Ritkuló hajra.

Hogyan használjuk:
Az egyszer használatos kapszulát aplikálja 1x naponta 3 hónapon keresztül. Vigye fel a készítményt a száraz vagy nedves hajra a masszázs applikátor segítségével. Ne öblítse le!

Tulajdonságok

Hajtípus
hajritkulás és hajhullás
Hatás
Hajnövekedés ösztönzése
Konzisztencia
szérum

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.