Vichy Deodorant roll-on az erőteljes izzadás ellen

15×
Vichy Deodorant roll-on az erőteljes izzadás ellen
Vichy Deodorant roll-on az erőteljes izzadás ellen
Akció
Spóroljon
4 223Ft

Spóroljon 26%
50 ml
3 100Ft

6 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VCH0127 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Vichy Deodorant
Tulajdonságok

A stressz mindenfelől támad, ne okozzon magának több gondot – a hónaljával kapcsolatban. Engedje meg magának a néhány napon át tartó magabiztosság érzését.

A nagy hatékonyságú Vichy Deodorant roll-on túlzott izzadás ellen biztonságos védelmet nyújt az izzadástól 72 órán át.Nehéz szituációkban nem viselhet passzentos, színes trikót anélkül, hogy aggódnia kellene a hónaljban keletkező, kellemetlen foltok miatt.

Tulajdonságai:

  • intenzív ápolás izzadás ellen, még stresszhelyzetekben is
  • akár 72 órán át hatékony
  • túlzott izzadás esetén is használható
  • érzékeny arcbőrre is használható
  • gyorsan száradó textúra
    *Instrumentális teszt

Összetétele:

  • Perspicalm™ ultra-abszorbeáló ásványok – szabályozzák a hőhullámokat és az izzadást
  • alkoholmentes

Alkalmazása:
A készítményt naponta vigye fel a hónaljra és hagyja felszívódni.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
érzékeny

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

Értékelés Vichy Deodorant15