Vichy Deodorantroll-on az erőteljes izzadás ellen

10×
Vichy Deodorant roll-on az erőteljes izzadás ellen
Vichy Deodorant roll-on az erőteljes izzadás ellen
Spóroljon
4 100Ft

Spóroljon 21%
50 ml
3 240Ft

Kód: VCH0127 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Vichy Deodorant termékleírás
Tulajdonságok

A stressz mindenfelől támad, ne okozzon magának több gondot – a hónaljával kapcsolatban. Engedje meg magának a néhány napon át tartó magabiztosság érzését.

A nagy hatékonyságú Vichy Deodorant roll-on túlzott izzadás ellen biztonságos védelmet nyújt az izzadástól 72 órán át.Nehéz szituációkban nem viselhet passzentos, színes trikót anélkül, hogy aggódnia kellene a hónaljban keletkező, kellemetlen foltok miatt.

Tulajdonságai:

  • intenzív ápolás izzadás ellen, még stresszhelyzetekben is
  • akár 72 órán át hatékony
  • túlzott izzadás esetén is használható
  • érzékeny arcbőrre is használható
  • gyorsan száradó textúra
    *Instrumentális teszt

Összetétele:

  • Perspicalm™ ultra-abszorbeáló ásványok – szabályozzák a hőhullámokat és az izzadást
  • alkoholmentes

Alkalmazása:
A készítményt naponta vigye fel a hónaljra és hagyja felszívódni.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
érzékeny

Vichy a márkáról

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.

A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

Értékelés Vichy Deodorant