Vichy W39 GWP Hyalu Mask + Micelárka Vichy W39 GWP Hyalu Mask + Micelárka
Vichy W39 GWP Čisticí Gel Na Ruce 50 mlVichy W39 GWP Čisticí Gel Na Ruce 50 ml
Vichy Collagen Specialist Vichy Collagen Specialist
Vichy Dercos obecný 2020Vichy Dercos obecný 2020
Vichy NeovadiolVichy Neovadiol

Vichy márka

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is.

 

A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.
A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.
A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Vichy
  • Kozmetika szettek