Vichy márka

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is.

 

A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.
A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra találásának. Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei.
A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását. A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény. A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Arc
Ajakápolás
Arcpeelingek
Az arc tonizálása és megnyugtatása
Borotválkozás férfiaknak
Gyermekeknek
Napozás
Smink eltávolítása és arctisztítás
Szemkörnyékápolás
Férfiak
Haj
Háztartás
Sminkelés
Test

Választott már

  • Liftactiv
  • Collagen Specialist
  • Hyalu Mask
  • Specialist Glyco-C
  • Specialist Peptide-C
Szűrő