Versace Yellow Diamond Intenseeau de parfum hölgyeknek

Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum hölgyeknek
Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum hölgyeknek
90 ml
14 630Ft

Kód: VER1952 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Versace Yellow Diamond Intense parfüm leírása
Összetétel

A gyémántok bármelyik összeállítást képesek magasabb szintre emelni. Ezzel a képességgel a Versace Yellow Diamond Intense női Eau de Parfum is rendelkezik, hiszen ellenállhatatlan citrusos-virágos illatba burkolja önt. Készen áll egy igazán intenzív élményre?

  • citrusos illat körtével és narancsvirággal
  • a Versace Yellow Diamond intenzívebb változata
  • nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális

Az illat összetétele
A szikrázó illatkompozíció fejillatában az édes körte, a friss, citrusos bergamott, a cédrátcitrom és a neroli dominálnak. Utánuk kerülnek előtérbe a frézia csábító jegyei, az enyhén kesernyés narancsvirág, az illatcserje és a gyengéd jázmin. Az illat alapját a palo santo nevű ritka faféle, az ámbra, a pézsma és a benzoeviasz adja.

Az illat története
A Versace Yellow Diamond Intense női Eau de Parfum-öt 2014-ben dobták piacra a 2011-es Versace Yellow Diamond intenzívebb és tökéletesített változataként. Ahogyan azt már a Versace márkától megszokhattuk, ez az Eau de Parfum is eleganciát, egy cseppnyi extravaganciát és egy nagy adag luxust ötvöz.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, körte, keserűnarancs, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia, illatvirág, jázmin, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma, benzoin
Az illat fajtája
citrusos, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Yellow Diamond Intense