Versace Yellow Diamondeau de toilette hölgyeknek

18×
Versace Yellow Diamond eau de toilette hölgyeknek
Versace Yellow Diamond eau de toilette hölgyeknek
90 ml
18 200Ft

Kód: VER0151 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Versace Yellow Diamond parfüm leírása
Összetétel

A gyémánt a nő legjobb barátja. Nincs ez másként akkor sem, ha ezt a luxuskivitelű, virágos-citrusos illatot vesszük, amely gyémántalakú üvegcsében rejtőzik. A Versace Yellow Diamond női Eau de Toilette tökéletesen kiemeli az ön bájos személyiségét és minden outfit tökéletes kiegészítője (akárcsak egy drága ékszer).

  • szikrázóan citrusos illat virágos jegyekkel
  • gyémántalakú, exkluzív üvegcse
  • beragyogja a nyári napokat

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatában az édes körte, a bergamott citrusos jegyei és a neroli dominálnak. Utánuk a virágzó frézia, a tavirózsa, a keserédes narancsvirág és a mimóza kerülnek előtérbe. Az illat alapját a palo santo nevű ritka faféle, a melengető ámbra és a pézsma adja.

Az illat története
A Versace Yellow Diamond női Eau de Toilette-et 2011-ben dobták piacra minden idők egyik legnépszerűbb parfümje, a 2006-os Versace Bright Crystal könnyedebb és gyümölcsösebb változataként. Már maga az üvegcse is elárulja, hogy az illat friss és citrusos, a luxus érintésével.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, körte, keserűnarancs, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia, tündérrózsa, mimóza, narancsfa virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Yellow Diamond