Versace WomanEau de Parfum hölgyeknek

12×
Versace Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Versace Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
32 400Ft

Spóroljon 66%
100 ml
10 940Ft

Kód: VER0145 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 11. 03.

Versace Woman parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát a romantikus virágoknak és a zamatos málnának! A női Versace Woman eau de parfum-öt mintha kimondottan azoknak a hölgyeknek alkották volna, akik egy cseppel több nőiességre vágynak és arra, hogy önmaguk lehessenek.

  • fás jegyekkel kísért, édes, gyümölcsös-virágos illat
  • minden nőnek, aki az önbizalom és a nőiesség érzésére vágyik
  • mindennapos viseletre egész évben ideális

Az illat összetétele
Az illatok játékába először a frangipáni és a jázmin virágos akkordjai lépnek be. Utánuk az édes málna kerül előtérbe, amelyet a bódító lótuszvirág kísér. Az érzéki élményről pedig az ámbra és a melengető fás jegyek gondoskodnak.

Az illat története
A Versace a világ az egyik legismertebb luxusmárkája. A Versace Woman eau de parfum-öt 2000-ben dobták piacra. Illatkompozícióját Christine Nagel parfümőrnek köszönhetjük, aki megannyi világszerte sikeres illatot alkotott már. A Woman üvegcséje egy bájos nőalak vonalaira utal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
frangipáni, jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz, málna
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fa
Az illat fajtája
virágos, fás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Woman12