Versace Womaneau de parfum hölgyeknek

9×
Versace Woman eau de parfum hölgyeknek
Versace Woman eau de parfum hölgyeknek
100 ml
10 660Ft

Kód: VER0145 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Versace Woman parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát a romantikus virágoknak és a zamatos málnának! A női Versace Woman eau de parfum-öt mintha kimondottan azoknak a hölgyeknek alkották volna, akik egy cseppel több nőiességre vágynak és arra, hogy önmaguk lehessenek.

  • fás jegyekkel kísért, édes, gyümölcsös-virágos illat
  • minden nőnek, aki az önbizalom és a nőiesség érzésére vágyik
  • mindennapos viseletre egész évben ideális

Az illat összetétele
Az illatok játékába először a frangipáni és a jázmin virágos akkordjai lépnek be. Utánuk az édes málna kerül előtérbe, amelyet a bódító lótuszvirág kísér. Az érzéki élményről pedig az ámbra és a melengető fás jegyek gondoskodnak.

Az illat története
A Versace a világ az egyik legismertebb luxusmárkája. A Versace Woman eau de parfum-öt 2000-ben dobták piacra. Illatkompozícióját Christine Nagel parfümőrnek köszönhetjük, aki megannyi világszerte sikeres illatot alkotott már. A Woman üvegcséje egy bájos nőalak vonalaira utal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
frangipáni, jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz, málna
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fa
Az illat fajtája
virágos, fás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Woman