VersaceVanitas Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Versace Vanitas Eau de Toilette hölgyeknek
Versace Vanitas Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18 410Ft

18 410,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VER0214 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 27.

Leírás Versace Vanitas
Összetétel

Hódítson egy gyönyörű virágos illat segítségével!

A női csáberőt és a nőiességet szimbolizálja a női Versace Vanitas eau de toilette illata és flakonja is. A tökéletes harmóniában lévő illat kompozíció az érzékeire hat, míg az üveg egy meztelen női vállat juttat az eszünkbe. Egy férfi sem tud majd Önnek ellen állni, ha ezzel az illattal indul el a csábító körútjára.

  • az eleganciát kedvelő hölgyeknek
  • virágos-fás illat
  • mindennapi használatra

Az illat összetétele:
Először a frézia és a rózsaszirom édes, virágos illatát érezheti. Ezt követően bontakozik ki a tiare virág és az osmantus csábító illata. A teljes illat kompozíciót fás tónusok zárják, mint amilyen a cédrus és a fekete tea.

Az illat története:
A Versace Vanitas 2011-ben látta meg a napvilágot. Az illat készítője Dora Baghriche volt. A parfüm arca Lindsey Wixson modell lett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
frézia, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
illatvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tea
Az illat fajtája
virágos

Versace a márkáról

A Versace márka az olasz luxus és a kissé extravagáns, időtlen stílus szimbóluma, és nem csupán a divatvilágban. Az ikonikus Meduza logóval ellátott divatcikkekben, parfümökben és kiegészítőkben a modern életstílus az olasz hagyományok és családi örökségek iránti szeretettel társul.

Ennek a luxusmárkának a története 1978-ben kezdődött, ekkor alapította ugyanis Milánóban a progresszív és excentrikus divattervező, Gianni Versace. Egyedi stílusa azonnal világszerte rajongók egész sorát hódította meg, így a Versace márka gyorsan az egyik vezető nemzetközi divatház lett. Az első Versace parfüm – a Gianni Versace for Women – 1981-ben jelent meg a piacon, napjainkban a teljes portfólió több tucat női és férfi Versace illatot számlál.

A legkedveltebb Versace férfi parfümök között ott található az aromás illatkompozíciójú Versace Eros Eau de Toilette, a Dylan Blue és a Versace The Dreamer Eau de Toilette, illetve a szó szerint tüzes Versace Eros Flame Eau de Parfum. A hölgyek ugyanakkor az egész világon a Versace Bright Crystal legendás gyümölcsös-virágos, illetve a Versace Versense virágos-fás illatáért rajonganak. Ám nagyon sikeresek az ajándékszettekben testápoló kozmetikumokkal együtt megjelenő női Versace parfümök is.

Élvezze Ön is a Versace parfümöket – az olasz temperamentummal teli féktelen illatokat.

Értékelés Versace Vanitas2