Versace Pour Hommeeau de toilette uraknak

35×
Versace Pour Homme eau de toilette uraknak
Versace Pour Homme eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18070Ft

Kód: VER0096 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 04. 01.
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap szerda 2020. 04. 01.

Versace Pour Homme parfüm leírása
Összetétel

Férfi klasszikus modern köntösben. Ez a Versace Pour Homme Eau de Toilette. Annak a jelenkori, magabiztos férfinek a személyiségét testesíti meg, aki vállalkozó szellemű és ösztönös, ugyanakkor gond nélkül képes összhangban élni a természettel.

  • aromás fougère illat
  • a Földközi-tenger térsége által ihletett illatkompozíció
  • Alberto Morillas parfümőr készítette 2008-ban

Az illat összetétele
A bergamott, keserű narancs, kalábriai citrom és neroli képviselte frissesség bomba gondolatban már az első jegyek megjelenésekor a napfényes mediterrán térségbe repíti. A fényárban úszó ültetvények atmoszféráját a mámorító jácint aromás virágai és a geránium lágy esszenciája teszi még tökéletesebbé. Az illatkompozíció szívében a kissé fűszeres zsálya a cédrusfa édeskés akkordjaival egyesül. A Versace Pour Homme alapillata ötletesen társítja a melengetően édes tonkababot a fás oud jegyekkel, valamint az érzéki pézsmával és ámbrával.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, keserű narancs, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jácint, gólyaorr, cédrusfa, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
oud, borostyán, pézsma, tonkabab
Az illat fajtája
aromás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Pour Homme