VersacePour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak

1×
Versace Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Versace Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
7 470Ft

Raktáron | 7 470,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: VER0106
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Kényeztesse arcbőrét elsőosztályú borotválkozás utáni ápolással. A Versace Pour Homme borotválkozás után arcvíz megnyugtatja az irritált bőrt, és fényűző illatot varázsol köré.

A Versace Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz nagyszerűen kiegészíti az azonos nevű Eau de Toilette-tet, amelynek ugyanilyen az illatkompozíciója – friss citrusokkal, keserűnaranccsal és egzotikus tonkababbal van tele.

Tulajdonságai:

  • nagyszerűen kiegészíti az azonos kollekcióból származó Eau de Toilette-tet
  • azonnal megnyugtatja az arcbőrt borotválkozás után
  • aromás illatot kölcsönöz a bőrnek
  • frissességérzetet biztosít

Összetétel

Konzisztencia
víz

A Versace márka az olasz luxus és a kissé extravagáns, időtlen stílus szimbóluma, és nem csupán a divatvilágban. Az ikonikus Meduza logóval ellátott divatcikkekben, parfümökben és kiegészítőkben a modern életstílus az olasz hagyományok és családi örökségek iránti szeretettel társul.

Ennek a luxusmárkának a története 1978-ben kezdődött, ekkor alapította ugyanis Milánóban a progresszív és excentrikus divattervező, Gianni Versace. Egyedi stílusa azonnal világszerte rajongók egész sorát hódította meg, így a Versace márka gyorsan az egyik vezető nemzetközi divatház lett. Az első Versace parfüm – a Gianni Versace for Women – 1981-ben jelent meg a piacon, napjainkban a teljes portfólió több tucat női és férfi Versace illatot számlál.

A legkedveltebb Versace férfi parfümök között ott található az aromás illatkompozíciójú Versace Eros Eau de Toilette, a Dylan Blue és a Versace The Dreamer Eau de Toilette, illetve a szó szerint tüzes Versace Eros Flame Eau de Parfum. A hölgyek ugyanakkor az egész világon a Versace Bright Crystal legendás gyümölcsös-virágos, illetve a Versace Versense virágos-fás illatáért rajonganak. Ám nagyon sikeresek az ajándékszettekben testápoló kozmetikumokkal együtt megjelenő női Versace parfümök is.

Élvezze Ön is a Versace parfümöket – az olasz temperamentummal teli féktelen illatokat.