VersacePour Femme Oud Oriental Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Versace Pour Femme Oud Oriental Eau de Parfum hölgyeknek
Versace Pour Femme Oud Oriental Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
33 950Ft

Raktáron | 33 950,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: VER1935
1
Express One Hungary
csütörtök 2021. 12. 02.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A Versace Pour Femme Oud Oriental Eau de Parfum hölgyeknek igazán luxusos, orientális illat. Már első pillantásra felkelti a figyelmet arany flakonjával, és illata sem hagyja cserben. Magabiztos nőknek készült, felejthetetlen illat, amely ideális társ nappali, és esti viseletre is, melengető tónusainak köszönhetően a hidegebb hónapokban.

  • főként a hidegebb időjáráshoz
  • erős személyiségű nőknek
  • orientális-fás illat

Illat összetétele
Könnyed virágos tónusokkal csábít a Versace Pour Femme Oud Oriental Eau de Parfum melyekhez a pacsuli társul az illat szívében. Legtovább bőrén az illat alapjában található édeskés vanília, agarfa és szantálfa melengető tónusai, és a különleges bőr illata marad meg.

Illat története
Versace orientális illatai igazán luxusosak. Ezt jól tükrözi jellegzetes flakonja is, amelyet a Versace logó díszít, és a  Pour Femme Oud illat esetében igazán dizájnos, arany színt kapott. Melengető tónusai ősszel, és télen bontakoznak ki a legjobban. Viselőjét a titokzatosság fátylába burkolja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sáfrány, frézia, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, ibolya, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, vanília, szantálfa, agarfa
Az illat fajtája
orientális, fás

A Versace márka az olasz luxus és a kissé extravagáns, időtlen stílus szimbóluma, és nem csupán a divatvilágban. Az ikonikus Meduza logóval ellátott divatcikkekben, parfümökben és kiegészítőkben a modern életstílus az olasz hagyományok és családi örökségek iránti szeretettel társul.

Ennek a luxusmárkának a története 1978-ben kezdődött, ekkor alapította ugyanis Milánóban a progresszív és excentrikus divattervező, Gianni Versace. Egyedi stílusa azonnal világszerte rajongók egész sorát hódította meg, így a Versace márka gyorsan az egyik vezető nemzetközi divatház lett. Az első Versace parfüm – a Gianni Versace for Women – 1981-ben jelent meg a piacon, napjainkban a teljes portfólió több tucat női és férfi Versace illatot számlál.

A legkedveltebb Versace férfi parfümök között ott található az aromás illatkompozíciójú Versace Eros Eau de Toilette, a Dylan Blue és a Versace The Dreamer Eau de Toilette, illetve a szó szerint tüzes Versace Eros Flame Eau de Parfum. A hölgyek ugyanakkor az egész világon a Versace Bright Crystal legendás gyümölcsös-virágos, illetve a Versace Versense virágos-fás illatáért rajonganak. Ám nagyon sikeresek az ajándékszettekben testápoló kozmetikumokkal együtt megjelenő női Versace parfümök is.

Élvezze Ön is a Versace parfümöket – az olasz temperamentummal teli féktelen illatokat.