Versace L'Hommeeau de toilette uraknak

4×
Versace L'Homme eau de toilette uraknak
Versace L'Homme eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
10910Ft

Kód: VER0071 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 02.

Versace L'Homme parfüm leírása
Összetétel

Hangsúlyozza stílusát ellenállhatatlanul férfias illattal. A klasszikus Versace L’Homme Eau de Toilette olyan jellegzetes olasz összetevőkből készült parfüm, melyek egyedülálló, napfényes karaktert adnak neki.

  • idők felett álló, fűszeres illat jellegzetes bőr akkordokkal
  • új irányokat és trendeket kereső férfiaknak
  • már 1986 óta a Versace parfümök egyik klasszikusa

Az illat összetétele
Az illatkompozícióban először az élességet érzi meg. A csípős, kissé édeskés szegfűbors elegyedik benne a zöld illatjegyekkel, a friss bazsalikommal és az üde citrusok akkordjaival. Ezután a melengető szantálfa, földes pacsuli és az ínyenc fahéj bűvöli el érzékeit. Ezeket az akkordokat a rózsa, valamint a törékeny, ugyanakkor mámorító jázmin, és az édes, kissé fűszeres szegfű esszenciája egészíti ki. A Versace L‘Homme alapillatában az egyedülálló, kesernyés labdanum, a meleg és édes tonkabab, de mindenekelőtt a bőr jellegzetes akkordjai várják. Mindezt balzsamos ámbra, érzéki pézsma és édes vanília kombinációja festi alá.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, bergamott, szegfűbors, citrusok, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, cédrus, pacsuli, fahéj, szantálfa, szegfű, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, borostyán, vanília, pézsma, tonkabab, labdanum
Az illat fajtája
bőrös

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace L'Homme