Versace Eros Pour Femmeeau de parfum hölgyeknek

7×
Versace Eros Pour Femme eau de parfum hölgyeknek
Versace Eros Pour Femme eau de parfum hölgyeknek
50 ml
15 200Ft

Kód: VER2098 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 08. 07.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 08. 07.

Versace Eros Pour Femme parfüm leírása
Összetétel

Szeretné hallani a legendát arról, hogyan csábította el Erost, a szerelem istenét egy gyönyörű és erős nő? Ezt a történetet a Versace Eros Pour Femme női Eau de Parfum meséli el, amely virágos és vonzó fás jegyeket ötvöz, és egy férfiszívet sem hagy közömbösen.

  • virágos, fás illat
  • a csáberő érzésére vágyó nőknek
  • melegebb napokra ajánljuk

Az illat összetétele
Elsőként a friss szicíliai citrom, a zamatos fehér ribizli, a mandarin és a málna akkordjai csendülnek fel. A szívillatban a gyengéd jázmin, valamint a frézia, a magnólia és a kellemes narancsvirág keríti önt hatalmába. Az illatot a szúrós pézsma, a keleties pacsuli és fás jegyek zárják le.

Az illat története
Az illat 2014-ben született mint a népszerű Eros férfiillatok társa, és három parfümőr is részt vett a megalkotásában – Nathalie Lorson, Alberto Morillas és Olivier Cresp. A luxusminőségű üvegcse a mondabeli Medúza alakját ábrázolja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szicíliai citrom, kalabriai bergamott, gránátalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
citromfa virága, valódi jázmin (arab), bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, szantálfa, ambroxan, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Eros Pour Femme