





Fej Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan. | bergamott, vérnarancs, limett, grapefruit, citrom |
Szív Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető. | rózsabors, feketeribizli, fehér ámbra |
Alap Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat. | pacsuli, pézsma |
Az illat fajtája | citrusos, fás |
A természet tökéletessége egy gyönyörű illatban, tele citrusos jegyekkel
Mi mással lehetne szavakba önteni a természet leírhatatlan tökéletességét és a szépség összetettségét? A Versace Eros Energy férfi Eau de Parfum-öt a Földközi-tenger partvidékének lenyűgöző szépsége és a nyári életstílus ihlette – a levegő frissességét, a táj vadságát és a nyaralás luxusát hozza magával. Érezze az örömöt és a szabadságot, amelyet a citrusokkal és fehér ámbrával teli illata hoz.
- fás illatkompozíció erős citrusos jegyekkel
- fontos értékeket képvisel – szeretet, energia és vágy
- az elegáns benyomást keltő férfi számára
Az illat összetétele:
Az illat energikus citrusos aromával nyit. Az olasz bergamott napsütötte esszenciáját a vérnarancs, a lime, a citrom, a grapefruit és a mandarin friss jegyei egészítik ki, harmonikus, örömöt árasztó keveréket alkotva.
Ezután a rózsabors és a fekete ribizli aromája bontakozik ki, amely az ármány és az érzékiség ízét hozza az illatba. A fehér ámbra jegyeivel együtt a vágy és a szenvedély intenzív érzését idézik fel. A pacsuli és a meleg pézsma mélységet kölcsönöz a kompozíciónak, míg a tölgymoha földes és zöld esszenciát ad neki.
Az illat története:
Az Eros Energy Eau de Parfum palackja sárga színben készült, ami kiemeli az olasz citrusok és a Földközi-tenger partjainak frissessége által inspirált dizájn vonalait. Az Erosban rejlő erőt az üveg közepén látható ikonikus Medúza fejezi ki. Mindezt kiegészíti a palack széleit díszítő görög dísz és az elegáns bronz kupak.
