VersaceDylan Turquoise Pour Femme test gél hölgyeknek

Versace Dylan Turquoise Pour Femme test gél hölgyeknek
Versace Dylan Turquoise Pour Femme test gél hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
200 ml
15 040Ft

Raktáron | 7 520,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: VER08277
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek Versace Dylan Turquoise Pour Femme testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • táplálja és ápolja a bőrt

Összetétel

Konzisztencia
gél

A Versace márka az olasz luxus és a kissé extravagáns, időtlen stílus szimbóluma, és nem csupán a divatvilágban. Az ikonikus Meduza logóval ellátott divatcikkekben, parfümökben és kiegészítőkben a modern életstílus az olasz hagyományok és családi örökségek iránti szeretettel társul.

Ennek a luxusmárkának a története 1978-ben kezdődött, ekkor alapította ugyanis Milánóban a progresszív és excentrikus divattervező, Gianni Versace. Egyedi stílusa azonnal világszerte rajongók egész sorát hódította meg, így a Versace márka gyorsan az egyik vezető nemzetközi divatház lett. Az első Versace parfüm – a Gianni Versace for Women – 1981-ben jelent meg a piacon, napjainkban a teljes portfólió több tucat női és férfi Versace illatot számlál.

A legkedveltebb Versace férfi parfümök között ott található az aromás illatkompozíciójú Versace Eros Eau de Toilette, a Dylan Blue és a Versace The Dreamer Eau de Toilette, illetve a szó szerint tüzes Versace Eros Flame Eau de Parfum. A hölgyek ugyanakkor az egész világon a Versace Bright Crystal legendás gyümölcsös-virágos, illetve a Versace Versense virágos-fás illatáért rajonganak. Ám nagyon sikeresek az ajándékszettekben testápoló kozmetikumokkal együtt megjelenő női Versace parfümök is.

Élvezze Ön is a Versace parfümöket – az olasz temperamentummal teli féktelen illatokat.