Versace Dylan Blue Pour Hommeeau de toilette uraknak

8×
Versace Dylan Blue Pour Homme eau de toilette uraknak
Versace Dylan Blue Pour Homme eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
19 000Ft

Kód: VER3146 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott olasz márkák termékeit ingyenesen szállítjuk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

Versace Dylan Blue Pour Homme parfüm leírása
Összetétel

Erő, karizma és csillapíthatatlan szenvedély. Ezt hívja elő önből a Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette. A karakteres és individualitással teli parfüm, melyből a Földközi-tenger hívogató és üde illatjegyeivel sugárzik a csábító hódítás.

  • rendkívül egyedi fougère illat vizes akkordokkal
  • olyan erős, ugyanakkor érzékeny férfinak való, aki önmagát adja
  • először 2016-ban mutatták be

Az illat összetétele
Már maga a Versace Dylan Blue parfüm nyitánya is a Földközi-tenger esszenciája. A meghatározó vizes illatjegyek dominálnak benne, melyeket a grépfrút és a kalábriai bergamott citrusos esszenciája, valamint a fügefalevelek fás akkordjai egészítenek ki. Ezután megérzi a bársonyos ambroxán és a lágyan fás papirusz kombinációját a méz illatjegyeivel, továbbá a földes, finoman szappanos pacsulit. Mindez a feketebors akkordjaival áthatva. A füstös színezetű, fűszeres tömjén, érzéki pézsma és különleges sáfrány pedig kétséget sem hagy önben afelől, hogy ez egy szenvedéllyel és kifinomult férfiassággal teli kompozíció.

Az illat története
Az Eau de Toilette a Versace márkát tökéletesen képviselő férfi esszenciájának tekinthető. Erős és érzéki, érzékeny és fegyelmezett. Erélyes, mint a harcművészetek mestere. Ereje és karizmája a Dylan Blue Pour Homme parfümben a mediterrán illatjegyek érzéki frissességén keresztül nyilvánul meg. Az üvegcse sötétkék színe, valamint a Medúzát ábrázoló arany pecsét is a Földközi-tengerre utal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fügefa levél, kalabriai bergamott, grapefruit, vízi tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete bors, pacsuli, ibolya levelek, ambroxan, papirusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
sáfrány, pézsma, tonkabab, tömjén
Az illat fajtája
aromás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Dylan Blue Pour Homme