VersaceThe Dreamer Eau de Toilette uraknak

46×
Versace The Dreamer Eau de Toilette uraknak
Versace The Dreamer Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
21 740Ft

Raktáron | 21 740,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: VER0043
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 08.

A Versace The Dreamer azokat a férfiakat szólítja meg, akik egész életükben az álmaikat követik. Engedje meg Ön is, hogy magával ragadja a fantázia varázslatos világa! Ha lehunyja a szemét, hirtelen egy mágikus, illatozó erdei ösvényen találja magát, ahol a vékony ágak roppannak a talpa alatt, a levegőben a fenyvesek felemelő illata száll és a lelkét balzsamos nyugalom árasztja el. Merítsen Ön is erőt és energiát a Dreamer toalettvízből!

  • keleties, fás, virágos illat
  • az álmait követő férfi számára
  • nappali és alkalmi viseletként is hordható

Az illat összetétele
A fejillatban először a boróka, a tárkony és a fehér üröm tónusai jelennek meg, egy csodálatos erdei sétát felidézve. Ezeket ezután a liliom, írisz és len virágaromája váltja fel, amely egyedi, misztikus aurát varázsol az illat viselője köré, előidézve a test és a lélek harmóniáját. Az illat alapját a bódító dohány virág és a borostyán alkotják.

Az illat története
A Versace márka a parfümök világának igazi gyöngyszeme. Minden Versace illatot a kompromisszumoktól mentes olasz minőség és fényűzés jellemez. Az álmok bódító illatát megidéző The Dreamer eau de toilette 1996-ban jelent meg. A klasszikus görög formákat megidéző üvegcse a divatház ikonikus jegyeit viseli magán. Szerezze meg Ön is a Versace The Dreamer illatot, és minden álma valóra válik!

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, LINALOOL, WATER, COUMARIN, HYDRAISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE, CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, COURAMIN, CINNAMAL, GERANIOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
boróka, tárkony, üröm
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ien virága, liliom, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohány virága, borostyán
Az illat fajtája
orientális

A Versace márka az olasz luxus és a kissé extravagáns, időtlen stílus szimbóluma, és nem csupán a divatvilágban. Az ikonikus Meduza logóval ellátott divatcikkekben, parfümökben és kiegészítőkben a modern életstílus az olasz hagyományok és családi örökségek iránti szeretettel társul.

Ennek a luxusmárkának a története 1978-ben kezdődött, ekkor alapította ugyanis Milánóban a progresszív és excentrikus divattervező, Gianni Versace. Egyedi stílusa azonnal világszerte rajongók egész sorát hódította meg, így a Versace márka gyorsan az egyik vezető nemzetközi divatház lett. Az első Versace parfüm – a Gianni Versace for Women – 1981-ben jelent meg a piacon, napjainkban a teljes portfólió több tucat női és férfi Versace illatot számlál.

A legkedveltebb Versace férfi parfümök között ott található az aromás illatkompozíciójú Versace Eros Eau de Toilette, a Dylan Blue és a Versace The Dreamer Eau de Toilette, illetve a szó szerint tüzes Versace Eros Flame Eau de Parfum. A hölgyek ugyanakkor az egész világon a Versace Bright Crystal legendás gyümölcsös-virágos, illetve a Versace Versense virágos-fás illatáért rajonganak. Ám nagyon sikeresek az ajándékszettekben testápoló kozmetikumokkal együtt megjelenő női Versace parfümök is.

Élvezze Ön is a Versace parfümöket – az olasz temperamentummal teli féktelen illatokat.