Versace Bright Crystaleau de toilette hölgyeknek

77×
Versace Bright Crystal eau de toilette hölgyeknek
Versace Bright Crystal eau de toilette hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
31200Ft

Spóroljon 46%
90 ml
16990Ft

Kód: VER0009 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ingyenes NOBEA ajakrúzs vagy körömlakk az ajándék az ikonikus Versace parfümök vásárlása mellé. Válassza ki ajándékát a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Versace Bright Crystal parfüm leírása
Összetétel

A világ legkedveltebb parfümékszere. Ismerje meg a Versace Bright Crystal Eau de Toilette parfümöt. Gyöngéd, virágos illatjegyei olyan lágy és tiszta illatba burkolják, mely valóban mindig rendkívül nőies és érzéki hatást kelt. Egyedülálló üvegcséje elegáns, csiszolt drágakő benyomását kelti és a Versace divatház ékszerművészetére mutat rá.

  • kissé gurmand, gyümölcsös-virágos illat
  • egész nap viselhető
  • Alberto Morillas parfümőr 2006. évi alkotása

Az illat összetétele
Legelőször a juzu citrusos gyümölcsének üde, ugyanakkor jellegzetes jegyei érnek el önhöz, melyeket a gránátalma jeges akkordjai és zamatos illata kísér. Ezután a Versace Bright Crystal illata egy édesen virágos kábulattá fejlődik. A bazsarózsa és a magnólia telt esszenciáját a lótuszvirág lágysága tartja egyensúlyban. Az illatkompozíció melegségét az alapban egyesülő fás akkordok, a lágy pézsma, valamint a meleg és mézes ámbra teremti meg.

Összetétel

Fej
yuzu, gránátalma, jég akkordok
Szív
magnólia, lótusz, bazsarózsa
Alap
borostyán, fa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Bright Crystal