Versace Bright Crystal Absolueau de parfum hölgyeknek

30×
Versace Bright Crystal Absolu eau de parfum hölgyeknek
Versace Bright Crystal Absolu eau de parfum hölgyeknek
Akció
90 ml
17790Ft

Kód: VER1487 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 09.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 09.

Versace Bright Crystal Absolu parfüm leírása
Összetétel

Hangsúlyozza nőies érzékiségét és eleganciáját. A Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum elődjének, a Bright Crystal parfümnek a sikeres nyomdokait követi, és a parfümkészítés gyöngyszemeinek egyik következő ékkövét jelenti.

  • jellegzetes, gyümölcsös-virágos illat
  • a Versace Bright Crystal Eau de Toilette intenzívebb változata
  • Alberto Morillas parfümőr tervezte 2013-ban

Az illat összetétele
Fejillatában az egyedülálló, jeges akkordok a juzu citrusosan üde, kissé virágos illatjegyeivel, valamint az édes gránátalmával egyesülnek. A kompozíció virágos szíve friss bazsarózsa, mámorító magnólia, és az édeskés lótusz málnával kiegészített esszenciáját rejti. Alapillatát pedig púderes aláfestésű, meleg ámbra, érzéki fehér pézsma és mahagónifa uralja.

Az illat története
A Versace Bright Crystal Absolu parfüm arca a dél-afrikai modell, Candice Swanepoel lett. Reklámkampányának képeit Mario Testino divatfotós készítette. Az Eau de Parfum üvegcséje megegyezik az eredeti Eau de Toilette üvegcséjével, csupán sötétebb rózsaszín színével utal a teltebb és erősebb illatra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
yuzu, gránátalma, jég akkordok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, lótusz, málna, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, mahagóni
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Bright Crystal Absolu