Versace Blonde

parfüm nőknek 15 ml

Versace Blonde parfüm nőknek 15 ml
Versace Blonde parfüm nőknek 15 ml
Versace Blonde parfüm nőknek 15 ml
parfüm nőknek 15 ml

Kód: VER0006 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Versace Blonde
parfüm nőknek 15 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Versace Blonde parfüm leírása

A Versace Blonde erős virágos-fás illat, mely azoknak a nőknek szól, akik nem félnek megmutatkozni. Ez a parfüm a nőiség tiszteletére született, a szőke hajkoronás, figyelemre és érdeklődésre vágyó dámák dicsőítésére! Extravagáns, de érzéki. Erős, de nőies. A Blonde az ellentétek parfümje a zseniális Versace divatháztól.

Bevezetésül megrészegíti Önt az ibolya és a tubarózsa tömör, bódító illatával, melyhez a keserűnarancs olaja ad finom aláfestést. Az illat szívében a nőiség erejét szimbolizáló jázmin, narancsvirág, boróka és a kifejező nárcisz tündököl. Végül lefegyverzik Önt az illatos tubarózsa és a különböző, exorikus fák könnyed, finom akkordjai. Az illat egésze meglepő erővel, hihetetlenül hosszú ideig tart ki bőrén.

Az egyedi Versace márka kifinomult esztétikai érzéke parfümjein keresztül is megmutatkozik. Egy Versace parfümmel Ön soha nem lesz divatjamúlt, vagy unalmas! A Versace Blonde a híres divattervező nővére, Donatella Versace tiszteletére készült, a kreativitás, az öntudatosság, az excentricitás megtestesítőjeként. Nem mindenki szeret azonban bele illatába. A Versace Blonde azokat a nőket kápráztatja el igazán, akik nem félnek kitűnni és a  figyelem középpontjába kerülni. Kétségkívül a figyelemkeltés az egyik legkiemelkedőbb képessége ennek az egyedi parfümnek.

Összetétel

Alap
benzoin, cibet, pézsma
Fej
bergamott, gardénia, ibolya, narancsfa virága, pittosporum
Szív
nárcisz, szegfű, tubarózsa, ylang-ylang
Az illat fajtája
virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Blonde

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!