Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek

 • Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek
 • Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek 1
 • Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek 2
 • Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek 3
 • Vera Wang Lovestruck Floral Rush eau de parfum nőknek 4
   více

  Vera Wang Lovestruck Floral Rush változatok

  Fel

  A Vera Wang márkáról

  Értékelés

  Intenzitás

  Az üveg kinézete

  A teljes hatás

  Illat intenzitás

  Összetétel

  Fej

  pezsgő, rózsabors, sárgabarack virág

  Szív

  golgotavirág, frézia

  Alap

  kasmírfa, pézsma, ámbra

  Vera Wang parfümök|Vera Wang - A Vera Wang márka főleg a menyasszonyi ruháiról ismert. Az amerikai tervezőnő Vera Wang nagy divat érzékkel rendelkezett, imádta a balettot és a korcsolyázást. Az első munkahelye a Vogou magazinnál volt. Itt Vera Wang megtanulhatott mindent a divat világáról. A kemény munka kifizetődő volt, hisz 23 évesen előléptették. 1990 - ben az gazdag apja úgy döntött, hogy lánya elkezdhetne üzlettel foglalkozni, így anyagilag támogatta. Vera Wang elkezdett menyasszonyi ruhákat tervezni, és kinyitotta első üzletét. Az új ötletei felkeltették a figyelmét a divat nevezetességeinek. Vera Wang öltöztet egy pár Hollywood - i hírességet is, mint Holly Hunter, Goldie Hawn, Meg Ryan, Whoopi Goldberg, Helen Hunt, Kate Capshaw és Charlize Theron. Az első Vera Wang parfüm 2002 - ben keletkezett, a gyártási jogok alapján a Unilever Cosmetics International cégen keresztül.

  Fel

  Értékelés Vera Wang Lovestruck Floral Rush

  • 2017. január 19., csütörtök
   Anna

   Olyan az illata, mint a L'Oreal samponomnak. Nem rossz, de nem is valami különleges parfüm illat. Az első benyomás, hogy kicsit 'éles' az illat, de 1-2 órán belül lehalkul, aztán hamar el is tűnik. Az üvege természetesen gyönyörű. Csalódás, bár ha az ár-érték arányt nézzük, akkor nem olyan rossz.

  Mit gondol Ön a Vera Wang Lovestruck Floral Rush termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu