Vera Wang Flower Princess Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Vera Wang Flower Princess Eau de Toilette hölgyeknek
Vera Wang Flower Princess Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
8 030Ft

8 030,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VWA0017 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Vera Wang Flower Princess
Összetétel

A Vera Wang Flower Princess különösen gyengéd, gyümölcsös-virágos női illat. Édeskés koktél romantikus hercegnők számára, leginkább a meleg nyári vagy tavaszi évszakok nappali viseletéhez. A Flower Princess az érzéki felnőttség előtt álló, ám a gyermekkor varázskertjéből már kinőtt fiatal lányok illatszere. Ha valódi hercegnő szeretne lenni, öltözzön Vera Wang bűbájos, simogató fátylába!

Csakúgy, mint a Princess kollekció többi darabja, a Flower Princess ékes, szív alakú üvegcsében lapul. Az erősen átlátszó flakon, rózsaszínben pompázó tartalma és gyűrűként is viselhető, korona alakú fedele a fiatalság, könnnyed elegancia és romantikus pillanatok varázsát idézik. A varázslatos kis doboz, melyben az üvegcse rejtőzik, ártatlanságot sugárzó, hófehér kisvirágokkal van telehintve. Akár látatlanban is megveheti a Flower Princesst, nem fog csalódni. Kellemes virágillata megörvendeztet minden romantikus lelkű nőt vagy leányt.

Gyöngéd, édeskés, bűbájos kompozíciójának jelszava: "a szépség az egyszerűségben lakozik". Felső tónusaiban a hűs repkény nem mindennapi aromája keveredik az üde mandarin és a csábító tavirózsa illatával. A fiatalos eleganciát sugárzó szív az exotikus jázmin, a finom narancsvirág s az édes mimóza illatát elegyíti. Befejezésképpen a barack üde szépsége tárul föl a napfényes borostyánkő és drága fák nőiességet sugárzó, érzéki illatával. E lányos illat következő előnye hosszú hatóidejében rejlik.

A menyasszonyi ruhák káprázatos kollekcióiról elhíresült Vera Wang divatmárka olyan újszerű illatokat hozott a parfümiparba, melyeket nem egy hölgy és fiatal lány szeret meg első pillantásra. Válogathat a gyöngéd, decens, ártatlan tónusokból, melyek minden menyasszonynak jól állnának. Viselhetőek azonban hétköznap is, nem csak az oltár előtt.

Szeressen bele az igazi hercegnők illatába! A Princess kollekció eme következő darabja a gyöngéd virágillatot cseppnyi üde gyümölcs aromával elegyíti. Könnyed, édes illata a léiges tündérek bűbájos táncát sem zavarná. Fedezze fel a Flower Princess illatát, mely könnyebb, mint egy vérbeli hercegnő édes lehellete!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
borostyán, tündérrózsa, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, narancsfa virága, jázmin, mimóza
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, sárgabarack, fa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Vera Wang a márkáról

Vera Wang parfümök|Vera Wang - A Vera Wang márka főleg a menyasszonyi ruháiról ismert. Az amerikai tervezőnő Vera Wang nagy divat érzékkel rendelkezett, imádta a balettot és a korcsolyázást. Az első munkahelye a Vogou magazinnál volt. Itt Vera Wang megtanulhatott mindent a divat világáról. A kemény munka kifizetődő volt, hisz 23 évesen előléptették. 1990 - ben az gazdag apja úgy döntött, hogy lánya elkezdhetne üzlettel foglalkozni, így anyagilag támogatta. Vera Wang elkezdett menyasszonyi ruhákat tervezni, és kinyitotta első üzletét. Az új ötletei felkeltették a figyelmét a divat nevezetességeinek. Vera Wang öltöztet egy pár Hollywood - i hírességet is, mint Holly Hunter, Goldie Hawn, Meg Ryan, Whoopi Goldberg, Helen Hunt, Kate Capshaw és Charlize Theron. Az első Vera Wang parfüm 2002 - ben keletkezett, a gyártási jogok alapján a Unilever Cosmetics International cégen keresztül.

Értékelés Vera Wang Flower Princess1