Veet Silk & Fresh szőrtelenítő krém az érzékeny bőrre

Veet Silk & Fresh szőrtelenítő krém az érzékeny bőrre
Veet Silk & Fresh szőrtelenítő krém az érzékeny bőrre
Aloe Vera és E-vitamin 400 ml
3 690Ft

922,50Ft / 100 ml, áfával
Kód: VEE1273 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 19.

Leírás Veet Silk & Fresh
Tulajdonságok

A nemkívánatos szőrszálak eltávolítása lehet hatékony, kényelmes és szinte munkát sem igényel. A selymes, sima bőr elérésében a Veet Depilatory Cream szőrtelenítő krém tud segíteni Önnek. Nagyon kímélő, néhány perc alatt hatékonyan távolítja el az összes szőrszálat, és akár 24 órán át hidratálja a bőrt.

Az aloe vera és az E-vitamin formájában jelen lévő aktív anyagoknak köszönhetően óvja a bőrt az irritációtól. Ami biztosan tetszik majd Önnek, az kellemes illata, amely valóban messze van a szokványos szőrtelenítő krémek tipikus, nem éppen kedvelt illatától.

Tulajdonságai:

  • pár perc alatt eltávolítja a nemkívánatos szőrszálakat
  • selymesen sima bőrt eredményez
  • segít megnyugtatni az érzékeny bőrt
  • akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • nem jellemző rá a szőrtelenítő krémek tipikus dörzsölése

Összetétele:

  • aloe vera, E-vitamin – megnyugtatják az érzékeny bőrt
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
A mellékelt spatula segítségével vigye fel a krémet az eltávolítani kívánt szőrzetre. Hagyja 3 percig hatni. Amennyiben erősebb a szőrzete, hosszabbítsa meg a hatásidőt 6 percre. Végül langyos vízzel öblítse le, majd szárítsa meg a bőrét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
érzékeny
Hatóanyag
aloe vera, E-vitamin

Veet a márkáról

Veet kozmetika – A szőrtelen, sima bőr már egy pár évtizede divatosnak számít. Egyre több nő cseréli le a borotvát valamilyen depiláló készítményre. A hosszan tartó hatás, gyönyörű bőr az applikálást követően és kisebb kockázata a szőrbenövésnek, ezek a legfőbb okai annak, hogy inkább a depilálást válasszuk. Amennyiben nincs ideje vagy nem szeretne professzionális kozmetikai ápolást igénybe venni, akkor választhat valamelyik már bizonyított otthoni használatra szánt depiláló készítmény közül. Abban az esetben, ha helyesen választ, akkor az eredmény olyan lesz, mintha professzionális segítséget vett volna igénybe.
A Reckitt Benckiser társaság, aki több világszerte ismert márkát gyűjtött a szárnyai alá, nagy figyelmet fordít arra, hogy folyamatosan fejlődjenek és megújuljanak a Veet depiláló sorozat termékei is. A Reckitt Benckiser minden évben hozzávetőlegesen 46 millió Veet terméket ad el, melyet 30 millió hölgy használ fel szerte a világban. Nemcsak ezek a számok, de a kiváló minőség, könnyű és biztonságos használat az alapja a Veet márka sikerének kontinenstől, a felhasználók korától vagy státuszától függetlenül. A Veet márkát szó szerint érezheti a keze alatt. Képzelje el ezt a selymesen sima érintést. Használhatja a depiláló krémet vagy akár a gyanta szallagot, a Veet minden terméke úgy készült, hogy gyönyörűen sima bőrt varázsolhasson magának otthona kényelmében. Akár az arcáról, hónaljáról, bikini vonalról vagy lábáról szeretné eltávolítani a szőrszálakat, nyugodtan nyúlhat a Veet termékei után. A termékek széles kínálatában talál megfelelő készítményeket akkor is, ha érzékeny a bőre. Elég választani speciálisan az érzékeny bőrre készült termékek közül. Szintén kellemes meglepetést okoz majd Önnek a kevesebb benőtt szőrszál. Az egyes Veet termékek akár 80 % -kal is csökkentik a benőtt szőrszálak számát, melyet a borotválkozás okoz.
A gyors és fájdalommentes szőrtelenítéshez válassza a Veet depiláló krémeket vagy géleket. A szőrszálak meggyengítésével történő könnyed eltávolításon kívül, a készítmény hidratáló anyagokat is tartalmaz, hogy gyönyörűbb és tündöklőbb legyen a bőre a szörtelenítés után. Az eredmény kétszer olyan hosszan tart, mint a borotválkozás. A gyanta szalag használatával akár 28 napon át tartó hatást is elérhet. A gyanta szalagok egy mozdulattal eltávolítják a szőrszálakat a gyökerektől, megbirkóznak a nagyon rövid szőrszálakkal is. Az arcon lévő szőrszálak eltávolítására használja speciálisan erre a bőrterületre készült termékeket. Ideálisak a kis és finom részekre, mint amilyen a száj feletti rész, ál vagy az arc más területei.
Nézze meg a Veet márka kiváló termékeinek széles kínálatát, próbálja ki melyik szőrtelenítő módszer a legmegfelelőbb Önnek, és élvezze a Veet márkával a gyors és kényelmes szőrtelenítés útját a sima bőr felé.

Értékelés Veet Silk & Fresh