Vaseline Cocoa vazelin kakaóvajjal

Vaseline Cocoa vazelin kakaóvajjal
Vaseline Cocoa vazelin kakaóvajjal
100 ml
1 330Ft

1 330,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VAS00139 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Vaseline Cocoa
Tulajdonságok

Az első látásra egészséges és gyönyörű megjelenésű bőr nem nélkülözhet egy jókora adag hidratálást. A Vaseline Original Pure Petroleum Jelly vazelin nélkülözhetetlen társává válik a száraz és irritált bőr elleni harcban.

Tulajdonságai:

  • mélyrehatóan hidratálja a bőrt
  • segíti a bőr regenerálását
  • védi a külső hatásokkal szemben
  • visszaállítja a komfortérzetet
  • hipoallergén

Összetétele:

  • 100% tiszta vazelin – olaj- és viaszkeverék
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Szükség szerint hordja fel a vazelint, és alaposan kenje szét. Alkalmazása - érzés szerint - naponta többször is ismételhető.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
regenerálás

Vaseline a márkáról

Az egyedülálló Vaseline kozmetika tökéletes ápolást biztosít a fagynak vagy napfénynek huzamosabb időre kitett, száraz, repedezett bőr számára. Amennyiben meggyorsítaná bőrének gyógyulását és igazán alapos hidratálását, akkor Önnek a Vaseline kozmetikumok jelentik a legjobb választást!

Csak tökéletesen hidratált bőr lehet egészséges, ellenálló és fiatalos küllemű. A Vaseline kozmetika épp ezért kapcsolódik Robert Chesebrough 1859-es, legendás találmányához a vazelinhez. Az emberi bőrre gyakorolt rendkívül pozitív hatásának köszönhetően a vazelin iránt azonnal nagy volt az érdeklődés, és a vezető bőrszakértők mindmáig ajánlják a bőrre.

A vazelin különösen a nedvesség bőrben való lezárásának, s így a természetes megújulási folyamat felgyorsításának képességével tűnik ki. Alkalmas kisebb sérülések, hegek, égési sérülések regenerálására, s egyben segít csökkenteni a finom, száraz vonalak előfordulását is. Az egyedülálló Vaseline márkájú kozmetika így igazán elsőrangú bőrápolást nyújt, és hozzájárul az Ön szépségéhez.

Értékelés Vaseline Cocoa