ValentinoVoce Viva Intensa Eau de Parfum hölgyeknek

Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum hölgyeknek
Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50 ml
34 510Ft

69 020,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: VAL00703 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás Valentino Voce Viva Intensa
Összetétel

Hangosabb és intenzívebb – ilyen az Ön hangja, egyben a Valentino Voce Viva Intensa női Eau de Parfum is, amely azért keletkezett, hogy ezt ünnepelje. Az illat jelszava: „az én hangom, az én erőm”, amely most, a gazdagabb illatkompozíciónak köszönhetően, még hangosabban hallatszik.

  • virágos illat karakteres fás jegyekkel
  • 2021-ben mutatták be
  • a Valentino Voce Viva parfüm intenzívebb utódja

Az illat összetétele
Az illat a bergamott nevű citrusféle ragyogó jegyeivel és zamatos mandarinnal nyit. Utánuk hamarosan a fényűző narancsvirág kezd illatozni, amelyet a jázmin aromája fokoz tovább. Ez a virágos társítás egészen az erős függőséget okozó alapillatig vezeti el Önt, amely kristálymoha és bőséges mennyiségű vanília alkot.

Az illat története
2020-ban mutatták be a Voce Viva Eau de Parfumöt, amelyet a női hangnak, az egyik legintimebb érzéknek szenteltek. A Valentino Voce Viva Intensa egy évvel később követte, hogy fokozott intenzitásával folytassa a női hang ünneplését, és mindenkit arra biztasson, hogy váltsa valóra az álmait.

Nagyvonalúbb és intenzívebb illatkompozíciója mellett ez az illat az üvegcse sötétebb tartalmában is eltér az elődjétől. Magát az üvegcsét szintén sötétebb vörös kupak díszíti. A jellegzetes V alakú szegecsek és bevágások azonban megmaradtak, így már az első pillantásra a Valentino divatházra emlékeztetnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Bourbon vanília, moha
Az illat fajtája
virágos

Valentino a márkáról

A világhírű Valentino márka alapítója nevét viseli - az olaszországi Voghera-ban 1932-ben született, és mára már legendássá vált Valentino Garavani nevét. A rendkívül tehetséges férfi még diákként megnyerte az International Wool Secretariat (Nemzetközi Gyapjútitkárság) tekintélyes divat-és textiltervezés versenyét. Ennek köszönhetően állásajánlatot kapott a francia Jean Desses divatháztól és a híres Guy Laroche mellett dolgozhatott.
Valentino filozófiája meglehetősen egyszerű. "Tudom, hogy mit akarnak a nők," mondta egyszer. "Szépek akarnak lenni." Rómában 1960-ban szalont nyitott a Via Condottin és bemutatta az első saját kollekcióját. Ezzel hatalmas sikert aratott. Többek között Elisabeth Taylor figyelmét is felkeltette, aki akkoriban Olaszországban forgatta egyik filmjét, és egész életén át Valentino alkotásainak csodálója maradt.
A nyolcvanas évek végén Valentino luxusparfümök készítésébe fogott - kezdetben a Procter and Gamble, később a Puig közreműködésével. Ezek érzéki, elegáns, szokatlan, romantikus és merész alkotások. Üvegcséik is rendkívül figyelemre méltók. Például a Valentino Eau de Parfum üvegcséje, melynek nyakát fekete gyöngy és ezüst gyűrű díszíti, a maga nemében kész remekműnek tekinthető.
A Valentino illatok elkészítésében olyan vezető parfümőrök vettek és vesznek részt, mint Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie vagy Cecile Matton. Valentino büszke arra, hogy képes szinte minden korosztály legigényesebb ügyfelei elvárásainak eleget tenni. Gazdag kínálatában még a fiatal nők, és a senior urak is találnak magukhoz illőt.
A Valentino csúcsminőségű tusfürdő gélekkel, testápoló tejekkel, borotválkozás utáni balzsamokkal, rúzsokkal és más kozmetikai termékekkel is jelen van a piacon.
A Valentino azok márkája, akik hisznek abban, hogy az életet a lehető legteljesebben kell élvezni, mindent teljes odaadással, akik nem elégszenek meg akármivel, tökéletesen ki akarják hangsúlyozni egyéni stílusukat, fontosnak tartják a különlegességet és a társadalmi tekintélyt.  

Értékelés Valentino Voce Viva Intensa