Valentino Donna Eau de Parfum hölgyeknek

Valentino Donna Eau de Parfum hölgyeknek
Valentino Donna Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
30 ml
14 610Ft

48 700Ft / 100 ml, áfával
Kód: VAL0240 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Valentino Donna parfüm leírása
Összetétel

Az optimizmus és a boldogśam megtestesítője a Valentino Donna illat hölgyeknek. Igazán klasszikus, könnyed illat friss olasz akkordokkal. Időtlen és mégis haute couture. Tökéletes mindennapi viseletre egész éven át.

  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • modern, öntudatos nőnek
  • orientális-virágos illat

Illat összetétele
A Valentino Donna eau de parfum első tónusaiban a bergamott frissítő illatát érezhetjük. Ehhez társul az egzotikus bolgár rózsa és nőszirom. Legtovább bőrén az illat alapjában található tónusok maradnak meg, amelyeket a pacsuli és az édeskés vanília képez. Tökéletesen kiemeli nőiességét.

Illat története
A Valentino Donna 2015-ben jelent meg a népszerű Uomo férfi változat után. Üde, friss és letisztult. Ezt tükrözi az egyszerű, átlátszó üvegcse is amelyet a Valentino logó és egy masszív arany kupak díszít. Maga az illat enyhén rózsaszínű, romantikus és igazán nőies.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nőszirom, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
orientális, virágos

Valentino a márkáról

A világhírű Valentino márka alapítója nevét viseli - az olaszországi Voghera-ban 1932-ben született, és mára már legendássá vált Valentino Garavani nevét. A rendkívül tehetséges férfi még diákként megnyerte az International Wool Secretariat (Nemzetközi Gyapjútitkárság) tekintélyes divat-és textiltervezés versenyét. Ennek köszönhetően állásajánlatot kapott a francia Jean Desses divatháztól és a híres Guy Laroche mellett dolgozhatott.
Valentino filozófiája meglehetősen egyszerű. "Tudom, hogy mit akarnak a nők," mondta egyszer. "Szépek akarnak lenni." Rómában 1960-ban szalont nyitott a Via Condottin és bemutatta az első saját kollekcióját. Ezzel hatalmas sikert aratott. Többek között Elisabeth Taylor figyelmét is felkeltette, aki akkoriban Olaszországban forgatta egyik filmjét, és egész életén át Valentino alkotásainak csodálója maradt.
A nyolcvanas évek végén Valentino luxusparfümök készítésébe fogott - kezdetben a Procter and Gamble, később a Puig közreműködésével. Ezek érzéki, elegáns, szokatlan, romantikus és merész alkotások. Üvegcséik is rendkívül figyelemre méltók. Például a Valentino Eau de Parfum üvegcséje, melynek nyakát fekete gyöngy és ezüst gyűrű díszíti, a maga nemében kész remekműnek tekinthető.
A Valentino illatok elkészítésében olyan vezető parfümőrök vettek és vesznek részt, mint Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie vagy Cecile Matton. Valentino büszke arra, hogy képes szinte minden korosztály legigényesebb ügyfelei elvárásainak eleget tenni. Gazdag kínálatában még a fiatal nők, és a senior urak is találnak magukhoz illőt.
A Valentino csúcsminőségű tusfürdő gélekkel, testápoló tejekkel, borotválkozás utáni balzsamokkal, rúzsokkal és más kozmetikai termékekkel is jelen van a piacon.
A Valentino azok márkája, akik hisznek abban, hogy az életet a lehető legteljesebben kell élvezni, mindent teljes odaadással, akik nem elégszenek meg akármivel, tökéletesen ki akarják hangsúlyozni egyéni stílusukat, fontosnak tartják a különlegességet és a társadalmi tekintélyt.  

Értékelés Valentino Donna