Vademecum Junior

fogkrém gyerekeknek a születéstől eper ízzel

Vademecum Junior fogkrém gyerekeknek a születéstől eper ízzel
Vademecum Junior fogkrém gyerekeknek a születéstől eper ízzel
50 ml

Kód: VAD1408 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Vademecum Junior
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Vademecum Junior kozmetika leírása

A kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett Vademecum Junior fogkrém tökéletesen tisztítja, fehéren és egészségesen tartja a kicsik fogait.

Tulajdonságok:

  • megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását
  • erősíti a fogakat
  • kellemes ízű

Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni. A fogkrém használata után alaposan öblítse ki a száját.

Vademecum a márkáról

A Vademecum márka naponta minőségi szájhigiéniát biztosít, mindent megadva fogainak, ami az egészséghez és szépséghez szükséges. A Vademecum a káprázatos mosolyhoz fehérítő hatású fogkrémet, érzékeny fogakhoz és gyermekeknek pedig speciális szájvizet is kínál, amely nemcsak fogszuvasodás ellen véd, de jótékony hatással van a fogíny egészségére is.

A Vademecum szájhigiéniai készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján állítják elő, s olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek hatékony védelmet és ápolást nyújtanak a fogaknak és az fogínynek is. A Vademecum márka 1897-ben, Svédországban jött létre, és a Henkel céghez tartozó legrégebbi szájhigiénia márka.

A Vademecum termékeket az ötvenes években mutatták be a Nyugat-európai piacon, majd a nagy siker alapján 1994-ben Közép- és Kelet-Európa országaiban is. Ma a Vademecum márka egész Európában elterjedt.