Vademecum Expert Non-Stop White fehérítő paszta fogkő és foltok ellen

    • Vademecum Expert Non-Stop White fehérítő paszta fogkő és foltok ellen
    • Vademecum Expert Non-Stop White fehérítő paszta fogkő és foltok ellen 1
    • Vademecum Expert Non-Stop White fehérítő paszta fogkő és foltok ellen 2
      více

     Vademecum Expert Non-Stop White változatok

     Fel

     Kozmetikai termék leírása Vademecum Expert Non-Stop White

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     A kiváló minőségű Vademecum Expert Non-Stop White fogrém a fogak kíméletes fehérítésére szolgál. Hatékonyan távolítja el a fogak kellemetlen elszíneződését és rendszeres használatát ragyogó mosollyal köszöni meg önnek.

     Tulajdonságok:

     • fehéríti a fogakat
     • segít leküzdeni a fogszuvasodást és a foglepedéket
     • frissíti a leheletet
     • eltávolítja a fogkövet és a foglepedéket

     Használata:

     Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan.

     Fel

     A Vademecum márkáról

     A Vademecum márka naponta minőségi szájhigiéniát biztosít, mindent megadva fogainak, ami az egészséghez és szépséghez szükséges. A Vademecum a káprázatos mosolyhoz fehérítő hatású fogkrémet, érzékeny fogakhoz és gyermekeknek pedig speciális szájvizet is kínál, amely nemcsak fogszuvasodás ellen véd, de jótékony hatással van a fogíny egészségére is.

     A Vademecum szájhigiéniai készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján állítják elő, s olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek hatékony védelmet és ápolást nyújtanak a fogaknak és az fogínynek is. A Vademecum márka 1897-ben, Svédországban jött létre, és a Henkel céghez tartozó legrégebbi szájhigiénia márka.

     A Vademecum termékeket az ötvenes években mutatták be a Nyugat-európai piacon, majd a nagy siker alapján 1994-ben Közép- és Kelet-Európa országaiban is. Ma a Vademecum márka egész Európában elterjedt.

     Fel

     Értékelés Vademecum Expert Non-Stop White

     Mit gondol Ön a Vademecum Expert Non-Stop White termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu