Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS spray a viszkető érzés azonnali megnyugtatására

Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS spray a viszkető érzés azonnali megnyugtatására
Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS spray a viszkető érzés azonnali megnyugtatására
Spóroljon
5 402Ft

Spóroljon 10%
200 ml
4 860Ft

2 430,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: URI02093 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist
Tulajdonságok

A minőségi Uriage Xémose test spray bármikor a nap folyamán kellemesen felüdíti.

Tulajdonságok:

  • nyugtatja az irritációt
  • gyorsítja a regenerálódást
  • egész testfelületen ápolja a bőrt
  • hidratálja és gyengéden lágyítja a bőrt

Használata:
Használja a nap folyamán bármikor.

Fontos figyelmeztetések

Figyelem Gyermekektől elzárva tartandó.

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
száraz, ekcéma és atópiás bőr
Bőrtípus
száraz, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás, Táplálás
Hatóanyag
shea vaj

Uriage a márkáról

Uriage kozmetika | Uriage – a termálvíz jótékony hatásaival. A legigényesebb bőr elsőrangú ápolására készült termékcsaládot forgalmazó márkát, a francia Uriage-t, 1992-ben alapították. A gyökerei azonban jóval mélyebbre nyúlnak: a gyógyforrást, amelynek vize az Uriage márka legfontosabb összetevője, már kétezer évvel ezelőtt felfedezték...
Az Alpok szívéből fakadó Uriage termálvíz, amely a francia Grenoble mellett tör fel, évszázadok óta ismert páratlan gyógyító hatásairól. Biológiai szempontból makulátlanul tiszta, ásványi anyagokban és nyomelemekben természetesen gazdag; kiegyensúlyozott összetétele tökéletes összhangban áll a bőrrel - erősít, véd, hidratál és megnyugtat.
Az Uriage gyógyvíz-alapú bőrápoló termékek innovatív technológiával és szabadalmazott aktív összetevőkkel ötvözik a forrásvíz jótékony hatásait. A Laboratoires d’Uriage Dermatologiques a világ minden tájáról származó bőrgyógyász és gyógyszerész szakértőkkel közreműködve fejleszti ki termékeit. Ezek mindegyike megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és gyógyszeripari szabványoknak, hipoallergén, nem komedóképző és parabénektől mentes. A legérzékenyebb bőr ápolására is alkalmasak.
Az Uriage termékek, amelyek mára a világ több, mint 70 országában megvásárolhatók, életkortól függetlenül, minden bőrtípusra alkalmasak. Gazdag kínálatukban a bőr-és testápolás mellett többek között a hajápolásra ill. fényvédelemre készült termékek is megtalálhatóak. 
A biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően az Uriage termékei az innovatív, szabadalmazott aktív hatóanyagok széles skáláját tartalmazzák. Az Uriage márka tudományos megközelítés és felelősségteljes minőségellenőrzés által tökéletesíti a fenséges Alpokból hozzott erőforrásokat, az ön szépségéért.

Értékelés Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist